avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Deaktiver sync engine, bruke "gammel" metode for overføring til Expense. Webservice

18-03-2016 16:00
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1489 Visninger

Noen kunder ønsker ikke bruke ny integrasjon med Visma.net. Hvis det bare brukes Expense er dette mulig.

Hvis en kunde ikke ønsker å bruke sync engine  og ønsker å gå tilbake til den gamle overføringsrutinen må følgende gjøres:

 

1. Logg inn på Visma.net, gå inn "Settings"  på "Bedrifter / Integrete bedrifter". Finn aktuelt firma og fjern koblingen (nederst i bildet):

2. Tildel så rollen support til aktuell Visma supportkonsulent - se under

  1. Gå til Admin - Support, Visma Support kontakt , kontakter.
  2. Søk opp supportkonsulenten for den aktuelle saken under Navn. Her vil også e-postadressen hans/hennes vises. Denne inneholder @visma.com. På denne måten kan du forsikre deg om at det kun er en konkret ansatt i Visma som får tilgang. NB: denne epost-adressen kan ikke brukes til å kontakte support. 
  3. Klikk i feltet under under Tilgangstype (på linjen med supportkonsulenten). Tilgangstypen Support vil da dukke opp. Sett en sluttdato for tilgangen under Til. Vi ber om at denne settes til en uke fram i tid. På denne måten tas det høyde for at saken kan ta tid. Vi gjør riktignok det vi kan for å løse saken raskest mulig.  Klikk Lagre (nederst til høyre).

Når rollen er tildelt så vil supportkonsulenten vil da logge inn i MDM og  «Reset Integration Role» for alle aktuelle register.

3. Så inne i Visma Lønn, gå til "Verktøy, Adm.funk., Generelt, Generelt, Start skjermbilde"  skriv inn "700338" og trykk enter. Du får opp et bilde som dette:

Skjermbilde700338.PNG

Slett verdiene i kolonnene "ODPCompanyId" og "ODPExternalCompanyID"

 

4. Så i Visma Lønn, gå til "Verktøy, Visma.net, Visma.net applikasjonstyper", fjern krysset for "Aktivert på alle linjer".


Visma.NetApplikasjonstyper.PNG

4. Da er den «gamle» overføringsrutinen bli tilgjengelig igjen.  

 

Relaterte brukertips:

Webservice oppsett.

Selvbetjening
Aktuelt brukertips