Mine områder
Hjelp

Feil brukernavn/passord ved pålogging App

04-12-2017 13:54 (Sist oppdatert 05-05-2021)
  • 0 Svar
  • 2 liker
  • 8001 Visninger
Dette brukertipset er rettet mot deg som er bruker av Visma.net Expense. Du finner alle brukertipsene i denne kategorien her.

 

Dersom du får beskjed om feil brukernavn/passord ved pålogging til app’en Attach, bør du først forsøke å logge inn på expense på nettet. Hvis du fortsatt ikke kommer inn her, kan det være noe feil i passordet som er tastet, eller det kan være du har glemt passordet ditt. Trykk her for en veiledning om hvordan du forespør glemt passord. 

 

Kommer du inn på expense via nett, er det sannsynligvis en kobling mellom Expense og Attach som ikke lenger fungerer som den skal og du kan rette ved å følge beskrivelsen under.
Vær også kjent med at det finnes en ny app "Visma Employee" som i tillegg til å ta bilde av kvitteringer, gir deg mulighet for å ferdigstille hele reisen. Visma anbefaler at du bytter til denne.

Du finner den på Google Play og App store.

 

Hvis du heller ønsker å fortsette med Attach, følger du fremgangsmåten under.

 

Avinnstaller Attach app’en fra din telefonen.

 

Logg deg inn på Expense på nettet og gå på «eksterne tjenester». 

11.png

 

 

Da kommer du inn på følgende side. 

12.png

 

Slett Attach her ved å trykke på «søpplekassen» som ligger på linjen med Visma Attach. Når dette er gjort kan du installere appen på nytt på telefonen. Logg så inn på appen med samme påloggingsinformasjon som i Expense.

 

Fant du ikke det du lette etter? Ta en titt i de andre brukertipsene for deg som er bruker av Visma.net Expense her.
Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"