Mine områder
Hjelp

Gjenansette ansatte

15-12-2017 11:17 (Sist oppdatert 20-09-2021)
  • 0 Svar
  • 1 liker
  • 2112 Visninger
Dette brukertipset er en del av dokumentasjonen "Kom i gang med Payroll". Ønsker du å se alle stegene i oppstartsdokumentasjonen, klikk her.
 
Employees / Oversikt / Aktuell ansatt

Hvis en ansatt har sluttet for så å begynne igjen eller hvis det skal endres noe på den ansatte som gjør at stillingen må avsluttes for så å legges inn igjen, så kan man åpne opp igjen ansattforholdet på samme ansattnummer som allerede ligger i Employees. For å gjenansatte en ansatt som er satt som er sluttet så trykker du på "Gjenansett" nederst til høyre på den ansatte det gjelder.

1.PNG

 

 

Du får da opp følgende bilde der du må legge inn startdatoen til den nye stillingen, trykk neste. 2.PNG

 

Når den nye startdatoen er lagt inn, må du gå gjennom alle fanene for å se at det ligger riktig informasjon og fylle ut eventuelle blanke felter. 

 

Gjenansett benytter når en ansatt for eksempel bytter arbeidsforholdstype. Som for eksempel går fra å være ordinær ansatt til "Frilanser". Da legger du inn "sluttdato" for når den ansatte slutter i den ordinærer arbeidsforholdet og lagrer. Trykk så på "Gjenansett" og skriv inn datoen den ansatte går over til å være "Frilanser". 

 

Bidragsytere
Meld deg på kurs
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"