avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Marius Fjeldstad VISMA ‎07-01-2020 17:18 )
  • 3 Svar
  • 0 Liker
  • 1262 Visninger

Du kan sende sammenstillingsoppgaven til de ansatte via Payslip. Utsendelsen skjer på samme måte som utsendelse av lønnsslipper. Når desemberlønnen er bekreftet kommer det automatisk opp en egen kjøring merket "Årsavslutning".  Denne "lønnskjøringen" er en påminnelse om at du må sende "Sammenstillingsoppgave til inntektsmottaker"

Årsavslutning.png

 

Her kan du sende sammenstillingsoppgaven til inntektsmottakere via Payslip. Du kan også laste ned som en PDF. Vi anbefaler at du sender denne umiddelbart etter at du er ferdig med alle lønnskjøringer for 2019.

 

Sammenstilling til inntektsmottaker.png

Sammenstillingsoppgave

Sammenstilling over innrapporterte opplysninger erstatter tidligere lønns- og trekkoppgave til arbeidstaker. Denne skal sendes ut til inntektsmottaker for å få oversikt over forrige års innrapporterte opplysninger om seg selv fra arbeidsgiver

Sammenstillingen inneholder:

 

  • Summen av rapporterte inntekter (lønn, ytelser, godtgjørelser)
  • Summen av feriepengegrunnlaget
  • Summen av rapportert forskuddstrekk

Payslip

I webutgaven av Payslip vil den ligge under Lønnsoppgaver

Payslip.png

 

I Appen ligger sammenstillingsoppgaven under ikonet øverst til høyre

Payslipp app.png

 

image0.png

Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Akkurat sånn ser det ut hos meg. Jeg trykker send og da står det at den er sendt. Trykker "fullfør" men ingen har fått sammenstillingen! Skal jeg gjøre noe med feltet"Last ned"?

Hei Sissel. Det fungerer her hos oss. Sjekk denne artikkelen vedrørende sammenstillingsoppgaven og hvordan denne vises i Employee appen og i web. https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-net-Payroll/Sende-sammenstillingsoppgave-via-Paysl... Det er også mulig å sendte på nytt om den ikke har kommet frem. Med vennlig hilsen Wenche Jacobsen
CONTRIBUTOR ***

Jeg hadde sendt ut sammenstilingsoppgaver før jeg nå kjørte lønn for januar, men når jeg hadde fullført januar-lønna dukket plutselig årsavslutning opp igjen i lønnskjøringer som om den ikke hadde blitt kjørt. Hvis jeg åpnet den stod det at sammenstilingsoppgaver ikke var sendt selv om det er gjort. Det har ikke vært retroaktive transaksjoner. Jeg trykket Fullfør så forsvant den, men hva kan ha skjedd her?