Mina produkter
Hjälp

E-postadress som användarnamn?

av JoakimPirholt

Att använda e-postadress som användarnamn är det absolut vanligaste sättet att skapa personliga konton på Internet idag. Jag gissar att 90% av alla webbshoppar, forum  och liknande inloggningar använder e-postadressen som unik identifierare, och med Visma Connect kommer TransPA göra detsamma.

 

Förutom de fördelar vi tidigare berättat om, alltså säkerhet, möjlighet att återställa lösenord och få tillgång till senaste uppdateringarna av TransPA, finns det andra följder:

 

  •  Din inloggning är personlig, så välj därför en e-postadress som är bara din, t ex inte info-adress eller liknande. Eftersom varje användare är unik kan ingen annan använda samma e-postadress, även om ni är fler som kan läsa den e-postadressen.
  • Om ni inte har personliga adressen, utan istället en per stationsort som exempel, såsom munkedal@mailadress.se eller liknande, byt aldrig lösenord utan att informera andra som jobbar i TransPA med samma inloggning. Det skulle bara göra att nästa person kommer byta lösenord osv.
  • Har du andra Visma-produkter med connectinloggning, t ex Community, och du vill samla din TransPA-inloggning dit? Ange bara samma e-postadress och du behöver bara logga in en gång för alla. Via Home.Visma.com ser du vilka produkter du har tillgång till.

Återkom till oss på support om du har problem med att skapa eller ändra din inloggning till TransPA.

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här