avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Systemanvändare för fler företag (med olika kund-id)?

av JoakimPirholt

Om ni inte ännu har börjat använda Visma Connect för TransPA och du idag loggar in som administratör för flera företag med olika kund-id, betyder det att du, om du vill, kan förenkla möjligheten att växla mellan dessa bolag, tack vare Visma Connect. Det enda som krävs är att du använder samma e-postadress som ditt användarnamn för dina systemanvändare i respektive företag. När du har loggat in med Connect, ser du lätt vilket företag och kund-id du arbetar med för stunden, högst upp till höger bredvid ditt namn. När du befinner dig på startsidan kan du dessutom växla företag och kund-id på samma gång. 

 

Låter detta intressant? Kontakta oss på support så hjälper vi till med ihopkopplingen, alternativt att du låter en kollega bjuda in dig till Connect på det ena kund-id, på den e-postadress du använder som användarnamn för det andra kund-id. 

 

Vill du separera användare för de olika företagen/kund-id, behöver du bara ange olika e-postadresser, så finns det sedan ingen koppling mellan de två kontona. 

 

För Löneberäkningen gäller fortfarande att du blir tvungen att ändra i den textfil som styr kund-id, i väntan på att vår webbaserade löneberäkning blir klar.

0 SVAR 0