Mina produkter
Hjälp
Caarina
CHAMPION *

Hur mycket information kan en chaufför se

av Caarina

När en chaufför har rapporterat sin tid i transPA och man ser att det är fel och man korrigerar chaufförens  tid, kan chauffören se att man har ändrat hans tidregistrering? Och om på vilket sätt visas det? 

2 SVAR 2
Godkänd lösning
JoakimPirholt
VISMA

av JoakimPirholt

Här finns det två alternativ (som går att använda samtidigt om man vill vara extra tydlig när man ändrar en tidrapport).

Den första är att låta förändringsloggen vara synlig även för förarna. Alltså den som du kan se när du väljer Redigera tidrapport i kalendern, där det står Logg, kan också aktiveras för personen som lade tidrapporten. Det är en inställning som finns under Verktyg - Inställningar - Tidrapportering, (se bild nedan)

image.png

Det är en inställning som gäller hela företaget, men man kan å andra sidan se det för de tidrapporter man själv lagt, via inloggningen för tidrapportering.

 

Ett annat alternativ är att aktivera att internt TransPA-meddelande alltid ska skickas vid förändringar av tidrapporter. Finns även att ha det som valfritt, alltså att man kan klicka bort rutan om man inte känner för att skriva något denna gången. Inställningen finns också under Verktyg - Inställningar - Tidrapportering, och väljs alltså Alltid, Aldrig, Valfritt, enligt bilden.

image.png

Om du sätter den på Alltid eller Valfritt får du efter att du redigerat en tidrapport följande ruta

image.png

Var det ungefär så här du menade

Caarina
CHAMPION *

av Caarina

Vad bra, tack

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här