Mina produkter
Hjälp
Carina Davidsson
CONTRIBUTOR *

Sortera pass per stationeringsort!

av Carina Davidsson

Hej,

Vi tittar på att integrera fordonen/pass i TransPA men för att det ska vara till nytta för oss behöver passen i "fordons- och passkalendern" gå att sortera på stationeringsort och ansvarig trafikledare. 

Fordonen går att sortera på på stationeringsort men vi behöver även här kunna sortera på ansvarig trafikledare.

1 SVAR 1
Olof From
VISMA

av Olof From (Uppdaterad ‎03-07-2023 13:46 av Olof From VISMA )

Hej Carina

 

Roligt att höra att ni vill börja använda funktioner för fordon och pass i TransPA. Merparten av våra kunder använder detta i sin dagliga planering och rapportering. 

Vår kalender för fordon och pass är inte lika utvecklad som vår traditionella kalender anställda. Funktion för att sortera och gruppera utifrån fordon (i fordonsvyn) finns, men i passvyn kan du dessvärre varken sortera eller gruppera. Det är i våra passmallar som dess arbetsledare knyts, så där är orsaken till att du inte hittar begreppet arbetsledare i den vyn.

Vi har inte något planerat arbete att vässa kalendern för fordon och pass i nuläget.

I kalender anställda går det att visa passnamnet för varje planerat pass och det går också att filtrera på arbetsledare t ex. Jag hoppas att vi kan hitta ett bra arbetssätt för er som ni kan använda, kontakta oss gärna för en vidare diskussion, vi kan koppla upp oss och titta i er miljö tillsammans om ni önskar.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här