Mina produkter
Hjälp

Vad arbetar vår utvecklingsavdelning med?

av Oscar Mattsson (Uppdaterad ‎04-09-2018 11:43 av Oscar Mattsson VISMA )

Vi får ofta frågor om vad våra utvecklare arbetar med, och därför kommer här en beskrivelse av vad vi just nu har i vår produktplan. Det är viktigt för oss att du som kund är delaktig i våra planer och har möjlighet att påverka innehållet i TransPA.

Notera att nedanstående punkter är större projekt och att vi givetvis prioriterar att löpande rätta fel i programmet, samt mindre förbättringar.

 

  • Visma connect

Visma Connect är en helt ny inloggningslösning som vi i första hand kommer att implementera  till systemanvändare. Inloggning kommer att föregå med hjälp av e-post och lösenord. Fördelarna är tex att inloggningen blir mer säker och återställning av lösenord kan utföras av användaren själv. Visma connect är också en generell inloggning som låter dig använda samma inloggning till flera av Visma produkter.

 

  • Förbättringar av behörighetskontrollen mot BKY.

Vi kommer att bygga ut tjänsten som gör att ni nu får en varning 30 dagar innan en behörighet löper ut.

Har du ännu inte aktiverat kopplingen till BKY kan du läsa mer här

 

  • Webblön 

För att ersätta den klient som idag behöver installeras, arbetar vi vidare med den webbaserade Löneberäkningen. På Lastbilsmässan visade vi upp ett första utkast till hur den kommer att se ut, och vi fick med oss en hel del nyttiga synpunkter hem. Vi kommer i första hand att släppa ut en betaversion som vi låter er använda och tycka till om.

 

  • Kalender 2.0

Eftersom vi upplevt prestandaproblem med den tidigare Kalendern har vi släppt en helt ny snabbare version. Just nu har den en Beta-stämpel på sig eftersom vi fortfarande saknar vissa funktioner i den. Men vi kommer att färdigställa denna senare i år och då kommer denna nya version ersätta den tidigare.

 

  • Mobil tidrapportering.

Det är ett stort önskemål att vi förbättrar tidrapportering för mobil, och vi kommer därför att bygga en ny version som bättre lämpar sig till mobiltelefoner och surfplattor.

 

Utöver dessa punkter har vi också spännande nyheter för framtiden, men vad vill du se för nya funktioner i TransPA? 

 

 

2 SVAR 2
Andreas Pettersson
ACTIVE CONTRIBUTOR **

av Andreas Pettersson

Det vore trevligt att inte behöva logga ut och in igen för att byta bolag.

Hej Andreas!

Detta är faktiskt en funktion som vi har byggt och som kommer att lanseras i samband med Visma Connect. 

På själva startsidan visas företaget längst upp bredvid ditt namn och där kommer man att ha möjlighet att växla mellan företagen.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här