Mina produkter
Hjälp
carita östman
CONTRIBUTOR *

attest i transpa

av carita östman

Hej

 

Hur tar man fram i efterhand vem som attesterat i transpa tidrapporter.

dvs kan man ta fram en logga som visar attesten

5 SVAR 5
Timmy
CONTRIBUTOR *

av Timmy

Hej. Går det att se i efterhand vem som lagt in en frånvaro? Har kollat lite men hittar inget om logg som det finns på tidrapporten.

 

Tack på förhand. Mvh Marcus

Olof From
VISMA

av Olof From

Hej Timmy. Dessvärre saknar vi logg i våra frånvaroaktiviteter. Det är synd förstås. Har ni en tydlig rutin för vem som tar emot frånvaro och registrerar den? Man kan ju bestämma om den anställde ska kunna registrera den eller om endast ni systemanvändare ska kunna registrera frånvaro. Är man väldigt många administratörer och har svårt att överblicka så skulle man kunna skriva en notering i kalendern med sin signatur eller dylikt. Då syns en gul markering som ni kan ta hjälp av.

helenaliden
CONTRIBUTOR *

av helenaliden

Det har jag också letat efter. Även vem som attesterat en resa vore bra att se. Mvh Helena

Olof From
VISMA

av Olof From

Hej Helena. Nej, tyvärr har vi ingen loggning på registrering eller attest av TransPAs resor. Ett sätt som ni kan ta hjälp av vore om ni har tydligt utnämnda attesterare för era anställda. Skulle ni välja att godkänna alla tider via attestfunktionen (istället för direkt i kalendern) så kommer ni få färre möjliga attesterare i och med att ni bara ger tillgång till attesten för en eller kanske två arbetsledare. 

Godkänd lösning
Olof From
VISMA

av Olof From

Hej Carita och tack för din fråga.

I varje tidrapport finns möjlighet att ta fram logg som visar skapande, förändring och godkännande med tid, datum och person. Ni kan behöva se över era val i inställningar för tidrapportering för att aktivera loggning.

OlofFrom_0-1706784803953.png

 

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här