Mijn Communities
Help

Aanpassen knop 'indienen' binnen Declaraties

door Jolanda Redelijkheid
Status: Gerealiseerd

De ervaring is dat werknemers declaraties soms vergeten in te dienen, doordat de knop 'Indienen' niet op een logische plek staat.

Hij valt wel op doordat hij groen is, maar de feedback die wij terugkrijgen is dat de knop onder de declaratie verwacht wordt, waar ook 'terug naar overzicht' staat.

 

Is dit aan te passen?

 

JolandaRedelijkheid_0-1700237124115.png

 

15 Opmerkingen
T de Bruin
CONTRIBUTOR *
door T de Bruin

Mijn kudo telt voor 10! 🙂

John Bouwman
CHAMPION **
door John Bouwman

samen dus 20😂

EricWillemse
CONTRIBUTOR ***
door EricWillemse

en dat is 30 🙂

Ingrid Witte
CONTRIBUTOR ***
door Ingrid Witte

en bij deze nog 10x een kudo. Wij zien dat de medewerkers dit inderdaad vergeten omdat je het gemakkelijk over het hoofd ziet.

Theo Vermeulen
CONTRIBUTOR **
door Theo Vermeulen

Een gevaar is ook dat werknemers, omdat ze het bedrag niet ontvangen opnieuw een declaratie invoeren.

 

momenteel is ruim 20% van de declaraties van 2023 nog niet ingediend.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5781 en met samen 30 moeten we die op de backlog gaan nemen 🙂 

 

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ

door Rene van Jole

Vraag : het stond eerst ook onderin. omdat men het vergat iin te dienen, s het juist naar boven gehaald, groter en groen gemaakt.

 

Wat zou jullie voorkeur hebben, het lijkt dat de gemaakte eerdere aanpassing niet gewenst is ? 

door Jolanda Redelijkheid

Hoi @Rene van Jole,

 

Onze voorkeur heeft om het wel een grote groene knop te laten, maar naar onder te verplaatsen.

 

Gr. Jolanda

John Bouwman
CHAMPION **
door John Bouwman

Naar onder verplaatsen zou ook onze voorkeur hebben.

Is het daarnaast ook mogelijk om een taak te creëren voor de medewerker als de declaratie na X dagen nog niet is ingediend? 

door Rene van Jole

Dat laatste is een ander verzoek John dat gaan we niet in dit verzoek meenemen. We gaan in 2024 de Takenlijst verbeteren daarmee gaan we ook tzt feedback vragen en stap voor stap de sectie verbeteren. Je kunt daarmee later in 2024 dit als feedback meegeven of een apart verzoek aanmaken. 

 

In Q1 gaan we met een aantal klanten de eerste ontwerpen doornemen mbt de Takenlijst 🙂 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland

onderstaande ingediende verzoek : 

Onze voorkeur heeft om het wel een grote groene knop te laten, maar naar onder te verplaatsen

 

Zal in release 1.142 worden opgeleverd 

Nico vander Bent
CHAMPION ***
door Nico vander Bent

ik weet niet of dit technisch kan maar ss het nog een idee dat als je het scherm  verlaat zonder de declaratie in te sturen je nog een melding krijgt in de trant van:

U verlaat het scherm zonder de declaratie in te dienen. Weet u dit zeker? dan wordt het een doelbewuste actie van de medewerker om deze niet in te dienen of komt deze dan nog in zijn to do lijst??

door Rene van Jole

hoi Nico, dank voor ja aanvullende verzoek / idee, jou aanvulling is geen onderdeel van dit verzoek. Bij het combineren van meerdere verzoeken hebben we met elkaar geen overzicht meer, ik wil daarmee zoveel mogelijk 1;1 ideeen en geen combinatie van ideeen in een verzoek. 

 

Als je hiervoor een apart idee indient dan wordt dit intern opgepakt om te bespreken.

 

We hebben een intern een proces dat we iedere 2 weken met de Business analisten alle verzoeken bespreken. Nav onze eigen mening, de ontwikkel impact en  het aantal Kudo's waarbij we meten of dit inderdaad een wens / idee is van meerdere klanten,  gaan we dan ideeen op de backlog plaatsen waarna ze op termijn worden ingepland ter ontwikkeling. 

 

Op dit moment zijn de inkomende verzoeken / ideeen vele malen groter dan we kunnen oplossen / realiseren, verder kijken we ook met name naar trends, van welke secties komen er veel verbeter verzoeken binnen en die secties pakken we dan vaak op als een soort Project waar we meerdere kwartalen aan gaan werken. Voorbeeld waar we nu druk mee bezig zijn is het Indienst proces nieuwe medewerker, Verlof en Workflow verbeteringen. 

 

Alvast bedankt

Marinka Eweg
VISMA
door Marinka Eweg
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Dit verzoek is gerealiseerd in release 1.142.00 op 6 april 2024!