Mijn Communities
Help
Khadija Boussatta
CHAMPION **

Ziek uit dienst aanlevering naar het UWV

door Khadija Boussatta
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Bij ziek uit dienst is de mogelijkheid er niet in Visma een automatische melding naar het UWV te verzenden en dient handmatig via het UWV portaal gemeld te worden. Aangezien andere verzuimgegevens wel direct worden doorgezet, graag ook deze melding aanleveren.

5 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous
Status changed to:

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

Eric Braat
CONTRIBUTOR ***
door Eric Braat

@Khadija Boussatta Als je taak-id 437 (UWV EDI - Ziekmelding (ziek uit dienst)) toevoegt bij de verzuimprocedure bij de Fase 'Einde dienstverband' wordt er volgens mij een bericht verstuurd naar het UWV als iemand ziek uit dienst gaat.

Khadija Boussatta
CHAMPION **
door Khadija Boussatta

Volgens onze HRM consultant is het niet mogelijk om een ziek uit dienst melding richting het UWV portaal automatisch te verzenden. Ik zal jouw antwoord terugkoppelen en laten nagaan of het inderdaad dan zo is.

Wil de Bruin
CHAMPION *
door Wil de Bruin

Ik het vervolg hierop.

Is er een automatische melding op moment dat ziekte tgv zwangerschap stopgezet moet worden omdat het zwangerschapsverlof begint.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Ik heb overleg met Joost Bouwmeester gehad die jullie binnenkort bijpraat over dit request 

Nav dat gesprek kunnen we nagaan of we meer met dit request kunnen gaan doen