Mijn Communities
Help
Preadyz
CHAMPION *

afwijkend bedrag KM-vergoeding

door Preadyz
Status: Afgewezen

In organisaties komt het voor dat 1 of 2 medewerkers een ander bedrag voor KM vergoeding krijgen dan de overige medewerkers. Een oplossing is nu om een eigen werknemersgroep hiervoor in te richten maar eigenlijk is dat niet een gewenste oplossing.

Graag zien we de mogelijkheid dat we op werknemersniveau middels een looncomponent een eigen bedrag per KM kunnen vastleggen die de werkgeversinstelling overschrijft. Bij die betreffende medewerker zou je dan bijvoorbeeld 0,32 kunnen vastleggen terwijl de werkgeversregeling bijvoorbeeld een tarief kent van 0,28 per kilometer.

4 Opmerkingen
merijnspies
VISMA
door merijnspies
Status changed to: Status: Intake

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

Annemiek Hendrix
CONTRIBUTOR ***
door Annemiek Hendrix (Bijgewerkt ‎06-10-2021 09:49 door Annemiek Hendrix )

Wij hebben hiervoor een Arbeidsvoorwaarde aangemaakt en toegevoegd op werknemersniveau. Werkt prima!

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

Hartelijk dank voor uw wens, 

Gezien de hoeveelheid werk op de huidige Roadmap verwachten wij niet dat we dit de komende 2-3 jaar gaan realiseren. Om geen verkeerde verwachtingen te wekken wijzen wij daarom de wens voor nu af. 

 

Er zijn andere methodes zoals ook in de comments aangegeven om dit aan te sturen