Mijn Communities
Help
Jkersbergen
CHAMPION *

transitievergoeding

door Jkersbergen
Status: Gerealiseerd

Wanneer Visma de transitievergoeding berekent, houd Payroll alleen rekening met het laatste contract.

Volgens de handleiding van Visma, zou de reden van het eerste contract (einde tijdelijk contract) moeten worden aangepast naar 90 (Arbeidsovereenkomst loopt door, maar IKV is administratief beëindigd.

 

Of we moeten de aanspraken van het eerste contract verplaatsen middels component 48590 naar het laatste contract..

 

Dit is niet wenselijk en ook niet werkbaar.

 

We gaan niet de reden van beëindiging van het eerste contract aanpassen. Payroll zou dit contract gewoon mee moeten nemen.


 Als een medewerker een tweede tijdelijke contract krijgt, dan is het niet gebruikelijk in salarisland om dan de reden van einde van het eerste contract aan te passen, het eerste contract is beëindigd van rechtswege en dat blijft zo en er wordt een tweede tijdelijk contract aangemaakt. Jullie werkwijze zou betekenen dat er bij ieder tweede contract wat wordt aangemaakt bij een werknemer met een tijdelijk dienstverband, PSA handmatig de reden van het eerste contract moeten wijzigen.

 

Ik zou graag zien dat dit aangepast wordt.

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland

Dank voor uw idee 

 

We gaan dit verzoek zsm oplossen in opleveren, we moeten nog even in de planning kijken wanneer precies maar dat zal op korte termijn zijn is de verwachting

 

Als eea naar release gaat informeren wij je ook via dit verzoek 

 

lauraholm
VISMA
door lauraholm
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Het doet ons plezier te laten weten dat deze gerealiseerd is in Visma.net Payroll Release 241. Je kunt meer informatie vinden in de release notes: Transitievergoeding - Verplaatsen aanspraken naar aansluitend contract.