Mijn Communities
Help
Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Vastzetten start- en eindpunt bij kilometerdeclaratie

door Lieke Sterk Huis (Bijgewerkt ‎09-01-2024 07:47 door Maarten VB VISMA )
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Is er een mogelijkheid om bijvoorbeeld het woonadres of standplaats (obv rubriek in Beaufort) vast te zetten in de kilometerdeclaratie als begin- en eindpunt? 

Bij het vastzetten van het woonadres dient dan altijd de correctie woon-werkverkeer aan te staan als een medewerker een dienstreis declareert. Binnen onze organisatie reizen veelal ambulante werkers vanuit huis naar diverse locaties, waaronder ook de werklocatie (standplaats). Hierdoor wordt declareren moeilijker en is ons beleid hierop aangepast dat we altijd uitgaan van het woonadres als start- en eindpunt met een correctie woon-werkverkeer (omdat deze al via Gewerkte dagen wordt uitbetaald aan de medewerker).

2 Opmerkingen
Ellie van der Heide
CHAMPION **
door Ellie van der Heide

Bij onze gemeente wordt voor een zuivere dienstreis (op heen en/of terugweg geen route via werklocatie) geen woon-werk gecorrigeerd. Dus bij ons zou een automatische correctie van woon-werkverkeer alleen wenselijk zijn met een controle op huisadres in combinatie met werklocatieadres. We corrigeren veel dienstreis declaraties dus een verbetering hierin is voor ons ook wenselijk. 

door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Ik heb even afgewacht of er (veel) meer klanten dit idee steunen. Dat lijkt niet zo te zijn, daarom de wijziging naar status "Realisatie onwaarschijnlijk"