Mijn Communities
Help
Dieter Kruppa
CONTRIBUTOR ***

End-2-End functionaliteit in API voor gegevensuitwisseling met andere leveranciers (SLSR-I-485)

door Dieter Kruppa (Bijgewerkt ‎21-03-2023 09:14 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Voor een koppeling met een Werving en Selectie pakket (andere leverancier dan Raet) en Self Service blijkt dat er geen gegevens uitgewisseld kunnen worden. Dit omdat de koppeling met Self Service alleen een lees koppeling is. Een schrijf koppeling is nuttig want het bespaart administratief werk en is minder foutgevoelig want zo bijv. medewerker gegevens kunnen klaargezet worden in Self Service voor het aanmaken  van een nieuwe medewerker.

3 Opmerkingen
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: Nieuw
 
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.