Mijn Communities
Help
Martijn den Brok
CONTRIBUTOR ***

In template beheer de knop documenten overschrijven niet standaard aan zetten

door Martijn den Brok
Status: Afgewezen

Wanneer er met digitaal ondertekenen wordt gewerkt net als bij ons gaat het vaak fout omdat wanneer er een document wat getekend moet worden later in de workflow wordt gezet, bv om naar het dossier te sturen dan het vinkje document overschrijven standaard aan staat. Het hele tekenproces is dan afgerond maar dat wordt dan weggehaald omdat dit vinkje aan staat. Dit geeft veel frustratie en omdat we op het eind van de workflow zitten kan het ook niet meer makkelijk hersteld worden. Kan dit vinkje standaard uit worden gezet? knipsel.png

1 Opmerking
door Daniel_van_Bendegem
Status changed to: Status: Afgewezen

Beste @Martijn den Brok 

 

Bedankt voor het indienen van dit idee. Wij hebben dit idee intern besproken en besloten om het af te wijzen. Het idee staat al even open maar andere klanten hebben niet aangegeven dat ze het hier mee eens zijn.

Wij hebben dit ook met de consultants besproken. Zij geven aan dat momenteel ook overal in de documentatie voor het instellen van de digitale handtekening deze vinkjes worden besproken. Wij zien daarom dat het standaard uitzetten van dit vinkje voor meer problemen gaat opleveren omdat veel van de klanten nu gewend zijn om hiermee te werken. Ik sluit daarom dit idee af met de status Afgewezen.