Mijn Communities
Help
Harma van Buuren-Monsma
CONTRIBUTOR **

Pauzeren van formulieren in Self Service

door Harma van Buuren-Monsma
Status: Alternatief aanwezig

We zouden graag een optie in You Force Self Service zien waarbij je een lopend formulier tijdelijk kunt blokkeren, zoals bijvoorbeeld het kruis bij digitale ondertekening. Omdat er door meer mensen op de afdeling gefiatteerd wordt is het soms wenselijk een formulier met bijvoorbeeld een opmerking/notitie tegen te kunnen houden (tijdelijk). 

5 Opmerkingen
Lumalde1
CONTRIBUTOR **
door Lumalde1

Dat zou idd een hele goede optie zijn!

Jo-lean
CONTRIBUTOR ***
door Jo-lean

Is het voor nu een optie om een optionele memo onder de opslaan knop te plaatsen? Als een collega de mutatie opent om af te handelen zien ze in de memo wat jij geschreven hebt en weten ze dat ze deze nog even moeten laten staan? Een andere optie is om een tekstveld op te nemen in het formulier en deze terug te laten komen in de resumé. Of een extra On Hold stap toevoegen aan de workflow, kan ook 🙂

Harma van Buuren-Monsma
CONTRIBUTOR **
door Harma van Buuren-Monsma

@Jo-lean Het is voor ons geen optie, dan moeten we alle formulieren aanpassen. Het resumé tekstveld willen we hier ook liever niet voor "op offeren". En een extra stap toevoegen is niet gewenst. En ook niet de bedoeling van onze wens. Graag willen we een pauze mogelijkheid voor reeds lopende formulieren, zodat we die ad hoc (of bij noodgevallen) kunnen pauzeren.

Jo-lean
CONTRIBUTOR ***
door Jo-lean

@Harma van Buuren-Monsma Oke jammer! Succes!

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

Beste @Harma van Buuren-Monsma ,

 

Omdat de meeste organisaties uit de voeten kunnen met de optionele memo, het resumé veld, een aparte activiteit of zelfs een vrij tekstblok in het formulier, zullen wij hier niets voor ontwikkelen.

Hopelijk lukt het om toch een van bovengenoemde opties (geleidelijk) te introduceren in jullie inrichting.