Minun alueeni
Apu

Laskun luominen Verkkolaskut.fi-tililtä

20-02-2019 08:23 (Päivitetty 23-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 3612 Näytöt

Näin luot laskun uudessa palvelussa:

 uusi lasku1.jpg

 

1. Mene Laskut-välilehdelle ja klikkaa “Uusi lasku”. Valitse asiakas tai luo uusi.

2. Valitse asiakas asiakaskortistosta tai kirjoita asiakkaan nimi vapaasti kenttään. 

 

uusi lasku2.jpg

 

3. Jos valitsit asiakkaan kortistosta, ilmestyy laskulle myös asiakkaan muut tiedot. Jos taas kirjoitit vapaasti asiakkaan nimen, tulee sinun syöttää laskulle myös muut asiakasta koskevat tiedot.

4. Automaattinen maksuehto on määriteltävissä asiakaskohtaisesti asiakaskortistossa. Eräpäivää voidaan kuitenkin muuttaa myös laskun luonnin yhteydessä niin asiakaskortistossa olevan asiakkaan kohdalla, kuin vapaasti kirjoitetun asiakkaan kohdalla.

5. Jos haluat päivätä laskun tulevaisuuteen, voit määrittää laskun lähetettävän vasta laskun päiväyksen mukaisesti. Voit myös lähettää laskun heti, vaikka se olisikin päivätty tulevaisuuteen.

6. Kirjoita saate selventämään laskun sisältöä.

 

uusi lasku 3.jpg

 

7. Valitse nimike tuotekortistosta tai lisää laskulle tuote kirjoittamalla tuotteen nimi.

8. Voit lisätä alennuksen Ale%-kentässä. Lue tarkempi ohje>>

 

uusi lasku 4.jpg

 

9. Tuoterivin oikeassa laidassa olevan sinisen painikkeen avulla saat laskulle näkyviin myös tuotekoodin. Painikkeen avulla avautuu myös kenttä, johon voit kirjoittaa lisätietoa tuotteesta. 


laskurivin lisätieto.jpg

 

10. Tarkista ja esikatsele laskua ennen lähettämistä. Tekemäsi muutokset tallentuvat reaaliajassa oikealla näkyvälle laskulle. Kätevää!

 

Tallenna ja lähetä kaikissa muodoissa!

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!