Minun alueeni
Apu

Yrityksen vahvistaminen rekisteröinnin yhteydessä

15-06-2022 13:31 (Päivitetty 03-10-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 3434 Näytöt
 
yritystä ei ole vahvistettu.jpg

  

Yritys tulee vahvistaa ennen kuin verkkolaskuja voidaan lähettää tai vastaanottaa. Samalla aktivoidaan Maventan pankkiverkko. Pankkiverkkoyhteys on veloitukseton lisäpalvelu, joka mahdollistaa lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja toimijoilta, joilla on pankkioperaattori käytössään (esim. Danske Bank). Kun pankkiverkko on aktivoitu, saat erillisen vahvistuksen sähköpostiisi.
 
Voit vahvistaa yrityksesi allekirjoittamalla sähköisesti valtuutuksen verkkolaskujen lähettämisestä. Allekirjoitettava asiakirja lähetetään sähköpostiisi.
 
Valtuutus tehdään seuraavasti:
1. Sinulle lähetetään automaattisesti sähköposti otsikolla "Visma Solutions Oy kutsuu allekirjoittamaan asiakirjan Valtuutus verkkolaskujen välittämiseksi yritykselle "Yrityksen nimi" (Y-tunnus)". Klikkaa "Siirry allekirjoittamaan".

siirry allekirjoittamaan.jpg

 
2. Anna sähköpostiviestissä oleva numerokoodi ja avaa asiakirja.
avaa asiakirja.jpg

3. Siirry tunnistautumaan.
siirru tunnistautumiseen.jpg

4. Valitse tunnistautumistapa ja tunnistaudu. 
valitse tunnistustapa.jpg
5. Allekirjoita asiakaskirja. 
allekrijoita asiakirja.jpg
 
sulje allekirjoitusprosessi.jpg

 

Kun allekirjoitus on onnistunut, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Nyt voit aloittaa laskujen lähettämisen. Saat sähköpostitse tiedon pankkiverkon aktivoitumisesta noin viikon sisällä.

 

 

kaikki kutsutut.jpg
 
Kun keltainen ilmoitusbanneri poistuu, on ohjelma valmis käytettäväksi. Jos tunnistusprosessi on tehty loppuun, mutta ilmoitus ei ole vielä poistunut, voit päivittää tilan ohjelmaan "Tarkista tila"-painikkeella.
Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!