Mijn Communities
Help

Storing Personeelsdossier voor professionals

door Roelof Dries (Bijgewerkt ‎07-03-2023 14:41 door Léon van Berkel VISMA )

Update dinsdag 7 maart 2023 - 14:30 uur:

Sinds de laatste update zijn er geen problemen meer geconstateerd met de beschikbaarheid van Personeelsdossier. We blijven de systemen monitoren, zodat er snel actie kan worden ondernemen als dat nodig is.

 

Update - 6 maart 2023 - 15:00 uur:
We hebben enkele aanpassingen doorgevoerd, zodat Personeelsdossier ook weer start vanaf de portaalbalk. De melding 'Access Denied' zou hierdoor niet meer op moeten treden.

 

Een andere melding betreft de melding 'Geen toegang'. Voor de onderzochte gevallen is er echter sprake van het starten van Personeelsdossier in de rol Medewerker', die over het algemeen geen rechten heeft om Personeelsdossier te starten. In dat geval is het advies om een rolwissel te doen naar de rol 'Manager'. 

Er wordt momenteel continue gekeken of hiermee de problemen zijn opgelost.

Update - 6 maart - 12:45 uur:
Personeelsdossier start alleen correct via de tegel op het bureaublad. Via de portaalbalk wordt een 'Application Error' getoond. We proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

 

Update - 6 maart 2023 - 12:00 uur:
Na testen blijkt dat de storing verholpen zou moeten zijn. Mochten er toch vragen zijn, dan horen we het graag. 

Originele bericht: maandag 6 maart 2023 - 09:30 uur

Op dit moment is er een storing in Personeelsdossier

 

We zijn momenteel bezig met het analyseren van het probleem en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Dit wordt door ons met prioriteit opgepakt.