Mijn Communities
Help

Vooraankonding - Verwijderen Visma community accounts

door Léon van Berkel (Bijgewerkt ‎09-09-2022 11:15 door Léon van Berkel VISMA )

Tijdens de migratie in januari 2022 van de voormalige Raet community naar de nieuwe Visma community  zijn alle actieve gebruikers gemigreerd en hiervoor zijn accounts aangemaakt in de nieuwe omgeving. Een groot aantal gebruikers heeft geen gebruik gemaakt van dit gemigreerde community account, maar heeft zichzelf nogmaals geregistreerd. Hierdoor komen er in de community veel gebruikers voor met twee accounts in combinatie met hetzelfde (zakelijke) e-mailadres.

 

In de praktijk is hierdoor het gemigreerde account niet meer actief en is alleen het account dat je zelf hebt aangemaakt nog in gebruik.

 

Deze "dubbele" gebruikers hebben in juli en augustus 2022 een e-mail ontvangen over een niet actief account dat verwijderd zou worden. 

 

Verwijderen accounts
Om toekomstige problemen hiermee voor te zijn, gaan wij binnenkort de accounts van gebruikers met hetzelfde e-mailadres verwijderen. Hierbij laten we het account met de meest recente inlogdatum intact. Het andere account -het account met de oudste inlogdatum- wordt verwijderd.

 

Hierdoor is het niet meer mogelijk om eventuele bijdragen van verwijderde accounts, bijvoorbeeld ideeën die zijn ingevoerd in de vorige community en gemigreerd naar de Visma community, te herleiden naar die gebruiker. 

 

Voor alle duidelijkheid: het gaat hierbij uitsluitend om Visma community accounts. Andere accounts die u bij Visma heeft, bijvoorbeeld Youforce of 4Me accounts, worden door deze actie niet beïnvloed.