Mijn Communities
Help

Salarisverwerking Payroll Business draait niet

door Roelof Dries (Bijgewerkt ‎20-09-2023 12:26 door Roelof Dries VISMA )

Dinsdag 19 september - 10:55 uur:
De fix is teruggedraaid en de salarisverwerkingen zijn weer opgestart. We verwachten dat de salarisverwerkingen in de loop van de dag weer helemaal bij zullen zijn. Het Service Center zal de tickets van alle klanten beantwoorden. 

Dinsdag 19 september - 10:25 uur:
Aangezien er een tweede blokkerende factor is gevonden, is besloten om de fix van gisteren terug te draaien. Dit betekent dat de salarisverwerkingen voor alle klanten weer zullen gaan draaien zodra de release is teruggedraaid. Wij verwachten dat dit aan het einde van de ochtend weer zal lopen. 

 

Dinsdag 19 september - 09:50 uur:
De oorzaak van de storing is bekend en momenteel wordt hiervoor een fix gedaan. Voor de meeste klanten zal de salarisverwerking vanzelf weer gaan draaien als deze is ingestuurd. Voor de kleine groep klanten die opnieuw hun payroll moeten opstarten, zal het Service Center ze apart informeren.

Dinsdag 19 september - 09:15 uur:
De oorzaak van de storing wordt momenteel nog onderzocht en lijkt verband te houden met de fix van gisterenmiddag. Zodra wij een oplossing hiervoor hebben, zullen wij via dit bericht jullie verder informeren.

Dinsdag 19 september - 08:20 uur: 

Op dit moment ontvangen wij meerdere signalen dat de salarisverwerking niet wordt gedraaid voor onze klanten. Wij zijn aan het onderzoeken wat hiervan de oorzaak is en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Andere functionaliteiten in Payroll Business zijn nog wel actief. 

 

Via dit Community bericht zullen wij jullie op de hoogte houden van de voortgang.

5 Opmerkingen