Mijn Communities
Help

[UPDATE] Aanpassingen in de Self Service workflow - Herziening weergave knoppen

door Pascal Moeskops (Bijgewerkt ‎26-01-2023 11:40 door Léon van Berkel VISMA )

Update 18 januari 2023

De nodige wijzigingen zijn gemaakt zodat het nu voor iedereen mogelijk is om via de Beta tegel de wijziging in de knoppen te zien. Beheerders kunnen nu in Portaal beheer aangeven wie zij rechten willen geven om de Beta tegel te zien. Standaard staat deze tegel voor alle medewerkers uit. Als funcioneel beheerder kun je zelf kiezen wie je toegang wil geven. 

 

Graag horen wij jullie feedback op deze geplande wijzigingen. Je kunt deze feedback via een request doorgeven.
Alvast bedankt!


Update 4 januari 2023

Wij hebben vernomen dat de Beta tegel nog niet voor alle klanten te zien is. Wij zijn in overleg met onze collega's die de tegels beheren om de tegel alsnog voor iedereen te activeren.

Wij zullen een update geven zodra dit is opgelost en de tegel voor iedereen te zien is.


15 december 2022
Wij zijn blij om aan te kondigen dat vanaf januari 2023 er verbeteringen komen voor de knoppen in de workflow/mutaties. Deze verbeteringen gelden voor alle gebruikers. Vanaf donderdag 15 december 2022 activeren wij op de Portal voor alle klanten een B
èta-tegel van HR Self Service. Standaard hebben alleen de beheerders toegang tot deze Bèta-tegel. Elke Beheerder beheert de toegang tot de tegel Self Service Beta UI voor zijn/haar bedrijf via Portaal Beheer.

 

Geef feedback
De tegel Self Service Beta UI blijft ongeveer twee maanden beschikbaar, totdat we de gebruikervalidaties hebben afgerond. Gedurende deze periode willen we jou als klant vragen om de nieuwe knoppen via de Bèta-tegel uit te proberen en ons feedback te geven. Onze collega's van Robotics zullen hun processen ook aanpassen aan de nieuwe knoppen.


We laten op tijd weten, wanneer we de knoppen definitief gaan maken en we de tegel Self Service Beta UI verwijderen.

Wat is er nieuw?

  • De Look & Feel van de knoppen is anders, dit geldt vooral voor de knoppen aan het einde van de workflow. Deze knoppen zullen zichtbaar worden aan de onderzijde van het scherm in plaats van aan de bovenzijde. Het is belangrijk om te weten dat de namen van de knoppen, de volgorde en tooltips niet zijn gewijzigd.
  • Het bijlage gedeelte aan het eind van de workflow zal nu standaard uitgeklapt zijn en de Upload-knop is verwijderd. Het uploaden gaat nu automatisch bij het aanklikken van de knop in de workflow.
  • Ook het bijlage gedeelte van de huidige activiteit is nu standaard uitgeklapt, terwijl die van andere activiteiten standaard dichtgevouwen zijn.

Zonder bijlage

PascalMoeskops_0-1671098374500.png


Met bijlage

PascalMoeskops_1-1671098374488.png

2 Opmerkingen