Mijn Communities
Help

Afgehandeld - Inlogproblemen Youforce

door Judith Meijer (Bijgewerkt ‎31-08-2022 16:41 door Léon van Berkel VISMA )

7 juli 2022 - 16:30 uur- Het Service Center heeft alle requests verwerkt. Hiermee eindigen we onze berichtgeving. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de requests te heropenen. We helpen je graag verder.

 

23 juni 2022 - 16:30 uur - Wij hebben helaas nog niet van alle klanten een reactie ontvangen. Bij het uitblijven van een reactie zal het request worden afgesloten. Er bestaat altijd de mogelijkheid het request te heropenen. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

17 juni 2022 - 14:00 uur - De aangedragen oplossing is door klanten veelal succesvol toegepast. Voor de overige klanten zijn wij in afwachting van de bevestiging dat de problemen zijn opgelost. Wij blijven dit monitoren tot en met donderdag 23 juni en verwachten dat de problemen dan voor alle klanten zijn opgelost. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

10 juni 2022 - 15:15 uur - Alle getroffen klanten worden (of zijn) vandaag benaderd via ons ticketsysteem met een passende oplossing. Wij wachten de klantreacties af voor verdere afhandeling. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

9 juni 2022 - 18:30 - We hebben de oorzaak van de storing gevonden. Alle getroffen klanten worden voor het einde van de week benaderd, via ons ticketsysteem, met een passende oplossing. Hierbij sturen wij instructies mee die helpen om de 2-factor authenticatie opnieuw te installeren. Na bevestiging in het request, sturen we de getroffen medewerkers een activatie email. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder..

 

9 juni 2022 - 12.00 - We werken nog hard aan de oplossing en willen je vragen om als het probleem zich bij jouw medewerkers voordoet, een aanvraag in te dienen, of contact op te nemen met jouw Youforce beheerder, zodat we kunnen achterhalen of jouw inlogprobleem met dit specifieke probleem te maken heeft.

 

9 juni 2022 - 10.30 - Vanwege technische problemen ondervinden meerdere medewerkers sinds gisteren problemen met het inloggen in Youforce. Door deze storing zijn de Youforce-accounts van deze medewerkers gedeactiveerd.

Op dit moment zijn we aan het onderzoeken hoe we dit probleem kunnen oplossen.