Mijn Communities
Help

Mijn YouServe nu ook beschikbaar op mobiel

door Johan Devillé (Bijgewerkt ‎21-03-2024 07:59 door Johan Devillé VISMA )

We starten het nieuwe jaar goed met een verbetering voor het gebruik van MIjn YouServe op mobiel of andere apparaten.  

 

Hoe werkt het? 

De indeling van Mijn YouServe zal veranderen naarmate de schermgrootte verandert. De componenten zoals recent gebruikt, het menu en de inbox zullen onder elkaar komen te staan op de mobiele telefoon.

 

Op het moment dat een gebruiker op zijn telefoon navigeert naar een proces, zal er, ook op de mobiele telefoon, een nieuw tabblad worden geopend. Er is bij deze wijziging  niets veranderd in de mate van responsiviteit van modules zoals Self Service en Flex Benefits. En net als op het oude Youforce Portaal zijn er diverse onderdelen, denk aan HR Core, Reporting of OrgSight, die nooit gaan werken op een klein telefoonschermpje. Op het moment dat het proces wordt geopend, zal men dus ook hier dezelfde weergave krijgen als voorheen op de mobiele telefoon gewend was. 


MijnYouServeMobiel.PNG

HRYou app

De focus van Mijn YouServe is de desktop. Voor de beste gebruikerservaring op de mobiel, raden wij vooralsnog de HRYou app aan. Deze is volledig ontwikkeld en getest op basis van mobiel gebruik. Hier vind je de meest belangrijke processen voor de gebruiker zoals declareren, verzuim of wijzigen van je eigen persoonsgegevens. 

 

Kijk voor meer informatie op de YouServe app community  want ook dit jaar gaan wij de app uitbreiden met nieuwe functionaliteit.

 

Een gelukkig nieuwjaar gewenst en hopelijk op nog veel mooie verbeteringen op Mijn YouServe samen met jullie!