Mijn Communities
Help

Mijn YouServe vanaf 1 februari 2024 direct beschikbaar!

door Johan Devillé (Bijgewerkt ‎26-03-2024 08:00 door Johan Devillé VISMA )

Mijn YouServe is dé nieuwe startpagina voor al jouw HR taken waarmee we jouw HR leven nog makkelijker maken. In een eerder bericht vertelden wij dat je de aanvraag van de activatie van Mijn YouServe voor jouw organisatie bij het Service Center via een 4ME request regelt. Om het makkelijker te maken kun je als HR-professional vanaf 1 februari 2024 na het inloggen direct gebruik maken van Mijn YouServe.

Hoe werkt het?

Als je als HR-professional inlogt via de website verschijnt er een tussenscherm. Kies je voor ‘Mijn YouServe uitproberen’ dan ga je direct naar de nieuwe Mijn YouServe startpagina voor de professional. De oude Youforce startpagina blijft wel beschikbaar.


Screenshot 2024-03-26 at 07.59.01.png

 

Wat zijn de voordelen van Mijn YouServe voor jou als HR-professional?

  • Een zoekfunctie waarmee je eenvoudig navigeert naar het juiste proces.
  • Je hebt één startpagina voor verschillende rollen (professional én medewerker).
  • Vanaf maandag 4 maart 2024 komt er exclusief in Mijn YouServe een wet & regelgeving assistant beschikbaar: een handige tool waarmee je snel en accuraat een deskundig antwoord biedt op het gebied van HR wet- en regelgeving. De eerste 3 maanden kun je hier gratis gebruik van maken.

Meer over de HR Chatbot wet- & regelgeving.

Is beschermende kleding te declareren? Wat zijn de regels rond overwerk? Mag ik zelf een merk fiets uitzoeken in het mobiliteitsplan/fietsplan? HR-afdelingen zijn vaak veel tijd kwijt aan het beantwoorden van HR-vragen van medewerkers over wetgeving. Visma YouServe biedt met de HR Chatbot wet & regelgeving een handige assistent waarmee je snel en accuraat een deskundig antwoord biedt op het gebied van HR wet- en regelgeving. De wet & regelgeving virtual assistant is de eerste nieuw ontwikkelde AI-dienst voor de HR-professional en komt exclusief beschikbaar in Mijn YouServe.

 

Wat betekent het voor de medewerker?

Voor de medewerker betekent het dat het startscherm een nieuwe look & feel krijgt. Vanaf 1 mei 2024 zetten we voor alle gebruikers de knop om naar de nieuwe omgeving. In de kennisbank  onder Portaal kun je de Quick Reference Cards van onze nieuwe startpagina raadplegen.

38 Opmerkingen