Mijn Communities
Help

Nieuwe productnamen bij Visma YouServe

door Ingeborg Brandsma (Bijgewerkt ‎23-02-2024 13:58 door Léon van Berkel VISMA )

Introductie nieuwe naam voor HRYou App

Als Visma YouServe maken de wereld van HR en Payroll graag makkelijker. Daar was de splitsing met Visma Raet ook voor bedoeld: kortere lijntjes en goed in contact blijven met onze klanten. 

 

Ook in onze communicatie naar buiten willen we zo helder mogelijk zijn. Dat is de reden dat we de namen van onze software consistent en logisch maken. 

 

De namen van onze software wijzigen de komende tijd als volgt:

  • YouServe is de overkoepelende naam van de software
    YouServe vervangt daarmee de naam Youforce. Deze naam mag alleen gebruikt worden door Visma Raet en zal voor jou als YouServe klant uiteindelijk verdwijnen. 
  • YouServe HR Core is de naam van onze HR software
    Op dit moment worden de namen HRYou/HR Core Business (HRCB) nog gebruikt, maar deze namen zullen vanaf november 2024 verdwijnen. 
  • YouServe Payroll is de naam van onze Payroll software
    Op dit moment wordt de naam Payroll Business (PB) nog gebruikt, maar deze naam zal vanaf november 2024 verdwijnen.

Capture.PNG
Deze maand nemen we de eerste stap in deze harmonisatie van productnamen. De HRYou App hernoemen we op vrijdag 19 februari 2024 in de YouServe App. Daarbij introduceren we ook een nieuw icoon:

 

IngeborgBrandsma_0-1708073283404.png

Dit icoon en de nieuwe naam zullen vanaf vrijdag 19 februari 2024 zichtbaar zijn in de App Store en Google Play store. Ook zal de bijbehorende configuratie handleiding aangepast worden met de juiste benamingen. 

6 Opmerkingen