Mijn Communities
Help

Software update - Inloggen Professionals

door Roelof Dries (Bijgewerkt ‎13-11-2023 16:32 door Léon van Berkel VISMA )

Er heeft dinsdagmorgen, 31 oktober 2023, een software update plaatsgevonden bij ons Youforce portaal. 

 

Met deze software update willen we de eerste stappen zetten voor Single Sign On voor professionals. Dit is onderdeel van de voorbereiding om dit mogelijk te maken. De eerste aanpassing is dan ook op het inlogscherm van admin.youforce.com. Vanaf vandaag, dinsdag 31 oktober 2023 zal hier een nieuw scherm, een domain selector, aan toegevoegd worden. 

 

RoelofDries_0-1698750699015.png

 

Dit scherm is al bekend wanneer je inlogt met Single Sign On met je medewerker account. Omdat Single Sign On voor professionals nu nog voor al onze klanten uit staat, moet de professional gebruiker nog inloggen met het onyouforce account. Je vult hier dus gebruikersnaam@onyouforce.com in. Vervolgens word je doorverwezen naar het bekende inlogscherm:

RoelofDries_1-1698750698998.png


Zorg ervoor dat je jouw cookies verwijdert en je cache leegt voordat je inlogt. Zorg ervoor dat je jouw professionals informeert over het @onyouforce.com account dat ze kunnen gebruiken.

In de komende periode zullen we jullie verder informeren over de komst van Single Sign On voor professionals en de mogelijkheden voor jou als beheerder.