Mijn Communities
Help

Update - Self Service op zaterdagochtend 28 januari (07-12 uur) niet beschikbaar vanwege migratie

door Pascal Moeskops (Bijgewerkt ‎26-01-2023 11:37 door Léon van Berkel VISMA )

Update 19 januari 2023 - Self Service zal op zaterdagochtend 28 januari van 07:00 t/m 12:00 niet beschikbaar zijn vanwege migratie werkzaamheden van alle documenten (bijlages) in Self Service.

 

16 januari 2023 - Self Service heeft afgelopen jaar een lange weg afgelegd met het migreren van alle componenten naar Microsoft Azure. Dit is gedaan om onze klanten een moderner, betrouwbaarder en beter presterend product te kunnen bieden. Als laatste stap in dit proces gaan we de database met alle documenten die in Self Service staan migreren. Dit proces vindt plaats op zaterdag 28 januari en voeren we uit samen met onderhoudswerkzaamheden en activiteiten van andere Visma-teams. 

 

Voorbereiden en uitvoeren migratie

Als voorbereiding op deze migratie zetten we YouServe Self Service Business in de onderhoudsmodus op vrijdag 27 januari vanaf 23:00 uur. Hierdoor kunnen we 's nachts starten met het voorbereiden van de migratie en deze daarna uitvoeren.

Let op: vanaf dit tijdstip is Self Service niet meer toegankelijk tot de migratie is voltooid op zaterdag. 

 

We kunnen nu nog niet aangeven wanneer de migratie op zaterdag 28 januari precies is voltooid. In de komende weken voeren we een aantal tests uit die hier meer zicht op geven. Zodra we hier meer informatie over hebben, laten we dit weten via een update van dit bericht.