Mijn Communities
Help

Lancering Mijn Youforce voor Beaufort Online - Zorg dat je er klaar voor bent!

door Lotte v Dijk (Bijgewerkt ‎24-10-2023 09:45 door Lotte v Dijk )

Na een uitvoerige ontwikkeling, samen met klanten, zijn wij trots om te melden dat Mijn Youforce klaar is voor lancering! We hebben, mede op basis van jullie feedback, hard gewerkt aan geweldige verbeteringen.

 

Mijn Youforce is dé nieuwe startpagina voor al jouw HR taken waarmee we jouw HR leven nog makkelijker maken. Mijn Youforce heeft de volgende mooie verbeteringen: 

 

  • Een gloednieuw portaal waarbij jij alles kan doen als medewerker, manager of HR professional.
  • Gemakkelijk en snel vinden wat je nodig hebt.
  • Direct navigeren naar het juiste proces. 
  • Al jouw belangrijke notificaties en taken direct zichtbaar. 

 

Wat wordt van jou verwacht?

Voor jullie als organisatie betekent dit dat er een overgang zal plaatsvinden van het huidige ‘tegel portaal’ naar Mijn Youforce. Om over te gaan zal Autorisatiebeheer en Mijn Youforce moeten worden ingericht. Je hebt hiervoor tot uiterlijk 1 december 2023. Vanaf dan gaat het huidige tegel portaal uit.

 

Hoe helpen wij jou hierbij?

Afgelopen maanden hebben we workshops gegeven over Autorisatiebeheer en Mijn Youforce, die door velen van jullie gevolgd zijn. Gemist? Bekijk ze hier terug. 

Na of tijdens het bekijken van de workshop kun je (al dan niet aan de hand van de video’s) beginnen met inrichten.

 

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden die klanten gesteld hebben tijdens de workshops:

 

  • Checklist

Gebruik de checklist als naslagwerk tijdens het inrichten. Hierin word je meegenomen in de te nemen stappen, maar vind je ook handige links naar documenten, video’s en tutorials. Tevens neemt het je mee in de te nemen (communicatie) stappen na het inrichten.

 

  • Gratis posters aanvragen

Staat Mijn Youforce al klaar en wil je al beginnen met de communicatie? Vraag dan eenvoudig hier posters aan en hang ze op in de ruimten waar medewerkers voorbij komen en/of zet deze op jullie intranet.

 

Optimaal resultaat

Om echt meerwaarde te kunnen leveren aan de gebruikers raden wij je aan om de komende maanden, met behulp van alle documentatie, Mijn Youforce te activeren en hierover te communiceren.

 

Als je niets doet krijgt op 1 december a.s. het huidige portaal alsnog een nieuw uiterlijk. Klik hier voor meer informatie.

 

We begrijpen dat verandering soms als een achtbaan kan voelen. We ondersteunen je hier zo veel mogelijk bij zodat we uiteindelijk jullie gebruikers blij kunnen maken.

 

Als je toch nog ergens tegenaan loopt staan onze collega’s van het Service Center paraat om je vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je bij vragen ook altijd contact opnemen met jouw Customer Success Manager.

 

We zijn razend enthousiast over Mijn Youforce en kunnen niet wachten om jullie ervaringen te horen!

 

43 Opmerkingen