Mijn Communities
Help

Samenwerken met uw cliënten met Visma eAccounting Accountancy

door Bob Huisman

Welke mogelijkheden biedt het Visma eAccounting Accountancy-portfolio voor de samenwerking met uw cliënt? In dit blog krijgt u een overzicht van alle mogelijkheden.

Visma eAccounting Factureren

Deze variant van Visma eAccounting stelt de cliënt in staat om zelf het artikelbestand, het klantenbestand en de verkoopfacturen aan te maken. Dit kan met de desktopversie of met de Visma eAccounting app. Als accountant werkt u in dezelfde administratie. Natuurlijk uitgebreid met het inkoopproces, bank/kas en memoriaal van de Visma eAccounting Pro-versie. 

Visma Scanner mobiele app

Zonder Visma eAccounting-licentie (en dus zonder kosten) kan de Visma Scanner app worden aangeboden aan de cliënt en zijn medewerkers. Bonnetjes worden eenvoudig gescand, herkend en automatisch gekoppeld aan de juiste banktransactie. De bonnen zijn daarmee ook digitaal bewaard en rechtsgeldig voor het vastleggen van kosten.

 

In deze video ziet u hoe eenvoudig de bonnetjes kunnen worden verwerkt. 

Visma AutoInvoice

Standaard geintegreerd met Visma eAccounting is de mogelijkheid om elektronische facturen te ontvangen. Hiermee ontvangt u elke inkoopfactuur als concept inkoopfactuur in de administratie. U kiest alleen de juiste grootboekrekening en de inkoopfactuur kan worden geboekt.

Visma eAccounting Standaard

Hiermee kan de samenwerking worden uitgebreid naar de volledige administratie. Uiteraard met de mogelijkheid om via toegangsrechten, goedkeuring in het inkoopproces en de btw-aangifte af te dwingen. Net als in Visma eAccounting Facturering kan de ‘mededelingenfunctie’ worden gebruikt om te communiceren. In deze video wordt gedemonstreerd hoe de goedkeuring voor de btw-aangifte kan worden ingeregeld.

Visma Financial Overview

Naast de dashboard- en rapportageopties, biedt Financial Overview (alle versies) ook de mogelijkheid om bestanden te delen, voor zowel de cliënt als het kantoor. Veilig en AVG-proof. In deze video wordt de complete functionaliteit van Financial Overview gedemonstreerd.