Mina produkter
Hjälp

Ny struktur för bättre överblick

av Gunilla Bengtsson

Nu uppdaterar vi strukturen här på communityt i syfte att koppla alla inlägg till huvudprodukten, för bättre överblick och utökade möjligheter till filtrering.

 

Från och med måndag 24 september återfinns all kommunikation/information runt produkterna Visma BI, Visma Document Center, Visma.net Approval, Visma Document Center Enterprise, Visma ERP Pos och Visma Insikt på Visma Business, vilket ger dig alla lösningar i produktlinjen på ett och samma ställe.

 

Du kommer fortsatt kunna filtrera innehåll på respektive produkt genom att välja en specifik Etikett, du kommer också kunna prenumerera på en filtrerad sökning och få en notifiering via mejl när något publiceras med en specifik etikett.

 

VB Etiketter forum.png

 

 

För att prenumerera på en Etikett väljer du Prenumerera från alternativmenyn (de tre prickarna) när du står på den aktuella sidan. Se nedan för exempel.

 

prenumerera Forum.png

 

 

Vi hoppas att du uppskattar förändringen och att den hjälper dig att inte bara hitta det du söker snabbare utan att den även ger dig en bättre helhetsbild av din lösning.

 

Vänliga hälsningar,

Gunilla Thulin Bengtsson

Community Manager

Visma Software

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här