Mina produkter
Hjälp

Drabbad av Server error vid inloggning?

av JoakimPirholt

Vi har under en period fått in rapporter om att våra användare då och då drabbats av Server error vid inloggning i TransPA. Problemet har haft en workaround då det fungerat att logga in efter att användaren rensat i webbhistoriken men det är såklart inte så vi skall ha det.


Veckan efter jul började en av våra duktiga utvecklare att felsöka problemet och den 12 januari driftsatte vi en rättning som vi hoppas har löst problematiken. Vi har skapat loggar för uppföljning och sedan driftsättningen har det inte registrerats några Server error vid inloggning.


Hör gärna av er till oss på TransPA om du skulle råka ut för problemet, för då betyder det att vi behöver felsöka ytterligare, via de vanliga kontaktvägarna chatt, e-post och telefon. 


Vi på Utveckling TransPA önskar er alla en fin dag!

4 Kommentarer
Caarina
CHAMPION *
av Caarina

Hej 

Vi, chaufförerna  har fortfarande problem med inloggning 

Stonehill
CONTRIBUTOR **
av Stonehill

En av mina Chaufförer har jätteproblem att logga in. Gäller troligen flera men de loggar in för sällan.

 

 

av JoakimPirholt

Hej!
Vi syftade på inloggning för systemanvändare, men det ska såklart fungera att logga in även för chaufförer som ska tidrapportera.

 

Skulle ni kunna återkomma till vår support, via chat, e-mail eller telefon, så kan vi titta lite närmare på detaljerna kring just dessa chaufförer.

 

Med vänliga hälsningar och en trevlig helg!

 

Joakim Pirholt

Anette He
CONTRIBUTOR *
av Anette He

Jag har problem lite då och då, där det blir servererror. Det händer när jag är inne på en person och ska göra ändringar i tidrapporteringen

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här