avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Kontroll av trafiktillstånd mot BKY

av JoakimPirholt (Uppdaterad ‎24-06-2019 08:48 av JoakimPirholt VISMA )

Ny funktion i TransPA för er som använder behörighetskontroll (BKY), är att ni numera kan kontrollera trafiktillstånd hos era underleverantörer. Tjänsten har funnits länge hos BKY men gör i och med denna förändring att vi har fullt stöd för hela behörighetskontrollen även i TransPA, och att du känna dig trygg i att alla förare och alla underleverantörer har de behörigheter och tillstånd som krävs. På samma sätt som med förare har du alltid koll på vilka som kontrolleras och larm om någon förändring skulle inträffa, på e-post, SMS och inuti TransPA. 

 

Funktionen aktiveras på samma plats som resten av behörighetskontrollen, d v s under Säkerhet - Behörighetskontroll, och det enda du behöver göra är att bocka för vilken bransch och notera organisationsnummer för era underleverantörer, 10 siffror utan bindestreck, och därefter trycker Enter, alltså ett organisationsnummer per rad. 

image.png

Vilka arbetsledare som informeras/larmas är detsamma för tjänsten i övrigt, så om du är nöjd med inställningarna där är det bara att spara.