Mina produkter
Hjälp

Nu firar vi TransPAs supportavtal som fyller 1år!

av Olof From (Uppdaterad ‎31-05-2023 15:41 av Olof From VISMA )

Vi vill slå ett slag för våra supportavtal som nu fyller 1år!

 

När vi sammanställer året så ser vi att 

Vi hoppas att ni under det gångna året har nåtts av information om TransPA serviceavtal. Här får ni något som friskar upp minnet för er som TransPA-kund, hur ni kan dra nyttja av mervärdet vi numera erbjuder! 

Här skriver vi mer om tjänsten supportavtal, hur våra olika servicenivåer ser ut

 

Varför supportavtal?

Antalet kunder växer, vilket känns jätteroligt naturligtvis. Det visar att vi är högst relevanta i er bransch och ger ett värde som gör skillnad i er verksamhet. Vi ser också att behovet ser olika ut för olika kunder och då vill vi fortsätta att kunna ge riktigt bra hjälp utifrån vad ni som kund efterfrågar.

 

Vår strävan och vårt mål är att ni ska känna er trygga i hur ni använder systemet på bästa sätt, att säkra rätt kompetens för samtliga era användande av TransPA i er verksamhet. Om ni delar denna ambition med oss så skapar vi tillsammans förutsättningar för god kunskap och tydliga processer vilket också bidrar till effektivitet i ert dagliga arbete. Vi vill med TransPA vara med och bidra till att ert företag är välmående och framgångsrikt! 

 

 

Webinarier för att säkerställa er kompetens i TransPA

Vi brinner för att ni ska dra nytta av alla TransPAs funktioner med utgångspunkt i ert företags behov. Vi vill på ett tydligt sätt visa vad vi kan erbjuda och där ni ska kunna välja rätt nivå utifrån vilket behov och vilket stöd ni behöver av oss. För att stärka ert kunnande i TransPA och visa upp TransPAs styrkor och sprida kännedom om dessa, har vi sedan supportavtalet lanserades erbjudit återkommande webbinarier/utbildningstimmar i ämnen som:

 

OlofFrom_0-1685536851279.png

 

 

Under detta första år med supportavtal så har vi hållit 45st webbinarier för er kunder🎉

 

 

Kundanpassade rapporter

Vi har även i och med att våra supportavtal föddes, gått ut med kundanpassade rapporter som vi erbjuder, antingen på begäran eller som ni vill ha löpande/återkommande vid en viss tidpunkter varje månad etc. 

 

Vi har under detta första år bidragit med 35st kundanpassade rapporter! 🎉

 

 

Skriv till oss - vad saknar ni från oss i stöd och hjälp?

Vi vill förstås pricka in de områden som skulle ge er allra mest nytta.

Är det något som ni har utmaningar med i er verksamhet där vi kan hjälpa er vidare? Vi vill vara lyhörda och är förstås öppna för att bredda vårt erbjudande av stöd och hjälp till er, så berätta för oss, skriv gärna här i vårt forum där ni kan komma med synpunkter

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här