avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

Vi söker pilotkunder för test av den mobilanpassade tidrapporteringen

(updated by JoakimPirholt VISMA ‎13-05-2020 09:57 )

Arbetet med den nya, mobilanpassade tidrapporteringen är i full gång, och den första versionen är snart klar att testas. Vi behöver därför pilotkunder som vill låta några av sina anställda tidrapportera via denna, och ge oss feedback på hur den uppfattas i fråga om användarvänlighet. För att kunna vara med i första testomgången krävs följande:

  • Att man har e-postadress till alla anställda, för de kommer behöva logga in på samma sätt som systemanvändare, dvs med e-postadress och lösenord, via Visma Connect.
  • Att man normalt tidrapporterar med följande parametrar: start- och sluttid, max 4 raster, noteringar, vid val av fordon enbart ett för hela arbetsdagen. 

Skulle man behöva göra något utöver detta kan man alltid använda det nuvarande gränssnittet. 

Är ni intresserade, hör av er till oss på support, support.transpa@visma.com eller ring 0524-48 00 00, så kan vi berätta mer. 

3 Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Härligt att projektet är i rullning 😀👌📲

CONTRIBUTOR **
(updated by Ajshe Lajiq ‎19-05-2020 13:40 )

Hej!

Hur kommer dem, som inte har mail, kunna rapportera sina timmar? 

 

VISMA

De användare som saknar e-postadress kommer behöva skapa detta. Detta är ett led i att höja säkerhetsnivån vid inloggning i TransPA. Den anställde kommer därefter att kunna hjälpa sig själv att få åtkomst till sin inloggning. Snart är alltså tiden förbi då de anställda behöver få hjälp från er administratörer med att gå in och byta lösen för sin räkning och de slipper vara bakbundna av er för hjälp vid inloggningsproblem.