avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Velkommen til Høstkonferansen 2021!

av Alexandra McArthur Hoff

Bli med på årets digitale konferanse 10.-11. november 2021!

 

Høstkonferansen er en digital konferanse, stappfull av faglig innhold for deg som jobber med lønn, personal, økonomi eller regnskap.

 

Vi har satt av god tid til spørsmål fra dere og er tilgjengelige gjennom hele dagen. Konferansen gir timer til etterutdanning.

 

Dag 1: Lønn og personal

På første konferansedag blir du oppdatert på nyheter og andre aktuelle tema – for eksempel OTP med endringene som har kommet i 2021 og de som er varslet for 2022. Vi ser også nærmere på regler for hjemmekontor, gaver i arbeidsforhold, statsbudsjettet for 2022 og digital inntektsmelding.

 

I tillegg til dette, får du også med deg nyheter og tips i systemet du jobber i, enten det er Visma.net Payroll, Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn.

 

Se hele agendaen her.

 

Tid: Onsdag 10. november kl. 09.00 –16.00
Pris: Early bird 2950,– frem til 21. Oktober. Deretter 3450,–

 

Dag 2: Økonomi og regnskap

På siste konferansedag blir du oppdatert på aktuelle lover og regler – med spesiell vekt på den nye momsloven. Vi viser også nyheter i Visma.net ERP, Visma Contracting og Visma Business.

 

Tid: Torsdag 11. november kl. 09.00–16.00
Pris: Gratis ved kjøp av konferansedag 1

 

Praktisk info

Høstkonferansen er heldigital, og sendes fra vårt nye konferansestudio på Skøyen. I forkant får du tilsendt en link på mail. Denne kan du gå inn og ut av gjennom dagen – du bestemmer selv hva du vil være med på. Du får også tilsendt opptak av sesjonene etter konferansen.

 

Håper vi ses!

 

Meld deg på Høstkonferansen 2021 her.