Mine produkter
Hjælp

Webinar bibliotek

04-06-2020 16:44 (Senest opdateret 01-12-2022)
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 8249 Visninger

Webinar-764x288-banner.png

 

I denne vejledning finder du en samlet oversigt over alle webinarer, som Visma Enterprise har lavet til My Visma. 

 

Ønsker du at besøge et andet produkt-områdes webinar bibliotek, kan dette gøres nedenfor:

 

Bemærk: hvis der er en præsentation tilgængelig fra webinaret, kan du finde den via linket og i beskrivelsesboksen.

 

Se vores nyeste webinar her:

 • Digitaliser medarbejderrejsen fra start til slut

  Ansøgning, ansættelseskontrakt, MUS-samtale, arbejdstid, udlæg og trivsel… Medarbejdernes digitale fodaftryk er de sidste år mangedoblet. Ligeledes er medarbejdernes forventning til virksomhedens digitale systemer. Digitalisering af medarbejderrejsen handler derfor ikke kun om at undgå store bøder for databrud men også om at imødekomme medarbejdernes forventning til en moderne virksomhed.

 

 Se vores øvrige webinarer her:

 • Få kontrol over tiden og undgå bøder

  Nye domme på tidsregistreringsområdet strammer nettet for håndtering af arbejdstid, og det er virksomheden, der bærer bevisbyrden. Du har derfor ikke råd til at sove i timen, når det handler om til at have styr på medarbejdernes arbejdstid.

  Du får også en introduktion til, hvordan du digitalt får styr på medarbejdernes arbejdstid via My Visma.

 • Sådan får du succes med trivsel og fastholdelse

  På dette webinar får du indsigt i, hvordan arbejdsglæden påvirker den øvrige organisation samt inspiration til, hvordan I kan højne engagementet blandt medarbejderne og undgå, at nøglemedarbejdere forlader virksomheden.

 • Få det fulde ud af jeres løsning - oplev de nye funktioner i My Visma appen 

  Hvis ord som lederunivers, QR-login og nummerpladegenkendelse ikke lyder bekendt, så er der nok - desværre - mange nye funktioner i My Visma universet, du går glip af. På dette webinar vil du få et indblik i de mange funktioner, der er tilføjet til My Visma appen henover de sidste seks måneder. Du vil også blive guidet til, hvordan du kommer på appen og får dine medarbejdere godt i gang.

 • Oplev det nye lederunivers 

  My Visma appen har nået nye højder! Snart kan jeres ledere godkende medarbejdernes fravær og arbejde fra appen - helt enkelt.

 

 • Tidsregistrering gjort nemt - få det hele i én platform

  Tidsregistrering skal være nemt - både for medarbejdere og administrationen. Er det ikke nemt for medarbejderne at registrere ferie, tilføje timer osv., risikerer du, at registreringerne bliver mangelfulde. Det koster på administrationen og medarbejdertilfredsheden. På dette webinar får du en introduktion til My Visma App'en samt indsigt i hvordan du kommer i gang.

 • Registrér arbejdstimer og overarbejde i My Visma appen

  Er du klar til at opleve de nye funktioner i My Visma appen? Du og dine kolleger kan nu blandt andet registrere timer og overarbejde direkte via jeres My Visma app. Det betyder, at I ikke længere behøver at have adgang til en computer for at registrere arbejdstid. Du kan blot klare det direkte fra din mobil - omend du arbejder fra kontoret eller sommerhuset. Deltag på dette webinar og hør hvordan!

 

 • Skab tid og overblik med My Visma - 28.04.2021

  Få mere værdi af din Visma-løsning med My Visma. Som en del af din eksisterende Visma-løsning, skaber My Visma værdi for hele organisationen - også på distancen. Se dette webinar og hør hvordan My Visma kan understøtte dig og dine kollegaer i en tid, hvor mange arbejder fra distancen. Åbn op for My Visma og få let og hurtig adgang til personaleadministrativ viden og data - både via web og app.

 

 • Skab tid og overblik med My Visma - 02.03.2021

  Få mere værdi af din Visma-løsning med My Visma. Som en del af din eksisterende Visma-løsning, skaber My Visma værdi for hele organisationen - også på distancen. Se dette webinar og hør hvordan My Visma kan understøtte dig og dine kollegaer i en tid, hvor mange arbejder fra distancen. Åbn op for My Visma og få let og hurtig adgang til personaleadministrativ viden og data - både via web og app.

 

 • Alt om Visma HR releasen den 14. december 2020

  På dette webinar får du en praktisk gennemgang af releasen den 14. december 2020 vedr. fejlrettelser på fraværssaldi til Visma HR. Vi vil også løfte sløret for fremtidige releases.

 

 • Få hjælp til opsætning af jeres saldivisning

  Ferieloven betyder nye muligheder med My Visma, og ferieloven betyder også nye spørgsmål fra dine kolleger omkring ferie. På dette webinar viser vi dig som administrator, hvordan du selv kan definere hvilke saldi der ønskes vist for jeres medarbejdere, enten online via web eller via app - hvor medarbejderne kan få vist rest saldi på eks. feriedage, særlige dage, feriefridage, omsorgsdage, timebank, afspadsering mm.

 

 • Bliv klogere på den nye My Visma app

  Er du også nysgerrig på, hvordan My Visma app'en kommer til at gøre din og dine kollegers hverdag nemmere? Og vil du gerne vide mere om, hvordan My Visma app'en og den nye ferielov spiller sammen? Den nye My Visma app har været længe ventet, og app'en er f.eks. udstyrret med funktioner, der gør det muligt at bruge app'en under lønkørsel og udstille medarbejderens vigtigste saldi. På dette webinar vil du få en gennemgang af app'en samt hvordan du giver dine medarbejdere adgang. 

 

 • Hvad betyder My Visma for dit Visma HR? Bliv klar til den 1. september 2020

  My Visma introducerer en lang række nye funktioner til din Visma HR løsning. Fra den 1. september 2020 bliver det blandt andet nemmere at være leder og medarbejder, da vi opgraderer de mest brugte skærmbilleder i Visma HR og introducerer en ny app til brug i hverdagen. Se webinaret og vær klar til den 1. september 2020.

 

 • Kom godt i gang med My Visma

  Kunne du godt tænke dig at få det maksimale ud af My Visma? Og vil du gerne arbejde mere professionelt og effektivt med f.eks. håndtering af medarbejderstamdata og rapportering? Så se dette webinar, hvor vi vil guide dig igennem de nye funktioner i My Visma.

 

 • Bliv klogere på mulighederne med My Visma

  Se dette webinar og oplev hvordan du med My Visma får én samlet adgang til personaleadministrative viden og data. Bliv klogere på hvordan My Visma kan hjælpe dig og din organisation godt igennem overgangen til den nye ferielov.

 

 • Gør din organisation klar til My Visma

  My Visma er snart klar til at gøre hverdagen nemmere for din organisation. Alle medarbejdere får adgang til egne data såsom ferie via den nye My Visma app, og lederne kan se relevant medarbejderstamdata, fødselsdage i teamet og trække rapporter til brug i den daglige ledelse og udvikling af teamet. Se dette webinar og bliv introduceret for lederrollen, hvilke data rollerne får adgang til, og hvordan du gør din organisation klar til My Visma.

 

Har du ønsker til nye webinar emner, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så tager vi dem op til overvejelse 🙂

Fremhævet tråd