Mine produkter
Hjælp

Webinar bibliotek

25-03-2020 14:31 (Senest opdateret 26-06-2023)
 • 0 Svar
 • 1 ros
 • 3874 Visninger

Webinar-764x288-banner.png

 

I denne vejledning finder du en samlet oversigt over alle webinarer, som Visma Enterprise har lavet til Visma HR. 

 

Ønsker du at besøge et andet produkt-områdes webinar bibliotek, kan dette gøres nedenfor:

 

Bemærk: hvis der er en præsentation tilgængelig fra webinaret, kan du finde den via linket og i beskrivelsesboksen.

 

Se vores nyeste webinar her:

 • Den digitale rekruttering 

  Tunge processer i rekrutteringen er kryptonit for unge jobsøgere. Det viser en undersøgelse lavet af HR-konsulent virksomheden Robert Half, hvor 57% af kandidaterne indikerede, at de mister interessen, hvis rekrutteringsprocessen tager for lang tid. Det handler derfor om hastighed og effektivitet, når talenterne skal i nettet.

 

Se vores øvrige webinarer her:

 • Oplev det nye lederunivers 

  My Visma appen har nået nye højder! Snart kan jeres ledere godkende medarbejdernes fravær og arbejde fra appen - helt enkelt.

 

 • Overholder I EU lovgivningen? Få styr på arbejdstidsreglerne.

  Som arbejdsgiver er det vigtigt at kende til EU’s arbejdstidsdirektiv, for bøder og erstatningskrav kan blive konsekvensen, hvis arbejdstidsreglerne ikke bliver overholdt.

  Det er vigtigere end nogensinde før som arbejdsgiver at kunne dokumentere medarbejdernes arbejdstid, nu hvor mange virksomheder har åbnet op for hjemmearbejde. For her kan det være ekstra svært at holde styr på den reelle arbejdstid.

  Skulle man være så uheldig, at der opstår uoverensstemmelser mellem arbejdsgiver og medarbejder ift. tidsregistreringen, er det jer som arbejdsgiver, der har bevisbyrden. Det er derfor vigtigt, at I har styr på arbejdstidsreglerne og kan dokumentere jeres medarbejderes arbejdstid.

 

 • Den datasikre rekrutteringsproces - er I med?

  Er jeres HR-afdeling en bagdør for hackere? HRs store berøringsflade med persondata sætter store krav til datasikkerheden. Har I ikke en datasikker rekutteringsproces, risikerer I brud på GDPR-lovgivningen og hackerangreb. Hør mere om det på dette webinar.

 

 • The new normal - arbejdspolitik anno 2021

  Er hjemmearbejde blevet en fast rutine og et ønsket gode for jeres medarbejdere? Hvad stiller det af krav til virksomheden og dig som HR-ansvarlig? Bliv klogere på hjemmearbejdspolitikker og jura anno 2021, når HR-direktør, Anders Andersen, og Legal Advisor, Louise Müller, fortæller, hvordan Visma Enterprise har forholdt sig og hvilke faldgruber, du skal være opmærksom på.

 

 • Tidsregistrering gjort nemt - få det hele i én platform

  Tidsregistrering skal være nemt - både for medarbejdere og administrationen. Er det ikke nemt for medarbejderne at registrere ferie, tilføje timer osv., risikerer du, at registreringerne bliver mangelfulde. Det koster på administrationen og medarbejdertilfredsheden. På dette webinar får du en introduktion til My Visma App'en samt indsigt i hvordan du kommer i gang.

 

 

 

 • Alt om Visma HR releasen den 14. december 2020

  Deltag på dette webinar og få en praktisk gennemgang af releasen den 14. december 2020 vedr. fejlrettelser på fraværssaldi til Visma HR. Vi vil også løfte sløret for fremtidige releases.

 

 • Få styr på differenceberegning af feriepenge i Visma Løn

  På dette webinar kan du blive klædt på til at kunne klare feriepenge differenceberegning i Visma Løn. Det er den gamle 20%-regel, der bliver erstattet i den nye ferielov af en 0%-regel. Vi ser på hvad der sker, når du registrerer ferie på en funktionær, som har ferie med løn, og som har skiftet arbejdstid fra ferie blev optjent til ferie bliver afholdt.

 

 • Få hjælp til opsætning af jeres saldivisning

  Ferieloven betyder nye muligheder med My Visma, og ferieloven betyder også nye spørgsmål fra dine kolleger omkring ferie. På dette webinar viser vi dig som administrator, hvordan du selv kan definere hvilke saldi der ønskes vist for jeres medarbejdere, enten online via web eller via app - hvor medarbejderne kan få vist rest saldi på eks. feriedage, særlige dage, feriefridage, omsorgsdage, timebank, afspadsering mm.

 

 • Bliv klar til den nye ferielov

  Selvom Visma Enterprise klarer alt i lønsystemet for dig, er der stadig er nogle personaleadministrative forhold, du bør forholde dig til, når den nye ferielov træder i kraft. Du skal f.eks. være klar til at besvare dine kollegers spørgsmål og ikke mindst også sørge for at give de rette informationer videre til jeres finansafdeling, så I får hensat det rigtige beløb. Vi inviterer dig derfor til et gratis webinar, hvor vi fortæller om de ting, som du skal forholde dig til. Derudover præsenterer vi dig for dine muligheder, bl.a. når I skal håndtere feriekort under den nye ferielov, eller hvis I får behov for en supplerende lønkørsel.

 

 • Hvad betyder My Visma for dit Visma HR? Bliv klar til den 1. september 2020

  My Visma introducerer en lang række nye funktioner til din Visma HR løsning. Fra den 1. september 2020 bliver det blandt andet nemmere at være leder og medarbejder, da vi opgraderer de mest brugte skærmbilleder i Visma HR og introducerer en ny app til brug i hverdagen. Deltag i webinaret og vær klar til den 1. september 2020.

 

 • Kom godt i gang med My Visma
 • Kunne du godt tænke dig at få det maksimale ud af My Visma? Og vil du gerne arbejde mere professionelt og effektivt med f.eks. håndtering af medarbejderstamdata og rapportering? Så deltag på dette webinar, hvor vi vil guide dig igennem de nye funktioner i My Visma.

 

 • Bliv klogere på mulighederne med My Visma
 • Deltag på dette webinar og oplev hvordan du med My Visma får én samlet adgang til personaleadministrative viden og data. Bliv klogere på hvordan My Visma kan hjælpe dig og din organisation godt igennem overgangen til den nye ferielov.

 

 • Ny lønart/fraværskode tilpasning i Visma HR
 • Har du fået nye lønarter og fraværskoder dine medarbejdere skal indrapportere på i Visma HR? Og kunne du godt tænke dig at få en bedre forståelse for, hvordan du tilknytter lønarterne og fraværskoderne til de rigtige medarbejdergrupper? Se med her, hvor vi tildeler nye lønarter og nye fraværskoder til de korrekte stillingskategorier.

 

 • Introduktion til Indstillinger i Visma HR
 • Mangler du forståelse for menuen Indstillinger i Visma HR? Så se med her, hvor vi gennemgår Opslagstabeller og opslagskoder, Specielle oplysningskategorier og Kategorier til dokumenter. Vi viser bl.a. hvordan du ændrer tekster og opretter nye opslagskoder, så dit HR-system bliver tilpasset netop jeres behov.

 

 • Oprettelse af medarbejdere i Visma HR
 • Se med når vi opretter en ny medarbejder i Visma HR, hvor vi tilknytter det rigtige tilhørsforhold i organisationen til medarbejderen og alle øvrige medarbejderoplysninger. Vi foretager også ændringer på eksisterende medarbejdere og får styr på perioderne. Afslutningsvis tager vi en runde i Organisationsoversigten, for at få overblik over vores virksomheds organisationsopbygning.

 

 • Kom godt i gang med Firmabil i Visma HR
 • Velkommen til et spændende webinar om Visma's nye firmabil-modul i Visma HR. Med firmabil-modulet slipper du blandt andet for at holde styr på gældende lovgivning og manuel udregning af beskatningsgrundlaget.

 

Har du ønsker til nye webinar emner, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så tager vi dem op til overvejelse 🙂

Fremhævet tråd
Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.