cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma Løn Community

Visma Løn Finans Community er dit samlingspunkt for praktiske råd og vejledninger til dit lønsystem. Desuden klæder vi dig på med faglige indlæg fra vores jurister, og du kan i forummet stille spørgsmål til øvrige Visma Løn Finans-brugere eller Vismas produktspecialister.
Recent topics

Vi har på det seneste oplevet, at der ikke trigges efterregulering, når vi sletter feriedage -  lønkørt 6. ferieuge.I Orkide falder saldoen fint på plads, men der trigges ikke nogen efterregulering og der vil derfor være uoverensstemmelse mellem feriesaldo i Orkide og lønseddel. Hvis man selv trigger en efterregulering, vil der være overensstemmelse mellem Orkide og MLE saldo. Det kræver altså at man er ekstra opmærksom ved sletning af feriedage fra 6. ferieuge. Nogen af Jer, der har gjort jer jeres erfaringer her?  
0 0
Posted by
Som jeg kan se det er det grundet manglende indberetning af ferie/fri uden løn??
1 0
Posted by
Når fastlønnede medarbejdere afholder feriedage uden løn, skal I indberette antallet af dage til lønstatistikken i Il-type 0026. Der er desværre en fejl i lønsystemet, der medfører, som medfører, at vi ikke kan foretage denne indberetning for jer.   Hvornår rettes fejlen? Vi har i dag den 8. februar identificeret fejlen, og løsningen lægges ud så hurtigt det kan lade sig gøre. De berørte kunder vil herefter blive kontkaktet direkte.   Hvordan indberetter du korrekt? De manglende indberetninger skal foretages på www.fanet.dk.   Vi beklager denne fejl samt de ekstra indberetninger og arbejdsgange, det  medfører for jer.      
0 0
Posted by
Hvordan løser I problemstillingen med Alderspension. Nu må der jo ikke længere foretages indbetaling på en arbejdsgiverordning. Er vi nødsaget til at bede medarbejderen om af få en anden ordning??
0 0
Posted by
Kursets formål: Kurset er et opfølgningskursus for brugere, der har deltaget på Grundkurset og ønsker at få genopfrisket deres viden og høre om nye funktioner i MultiLøn Erhverv Finans.   Se de fulde kursusdetaljer, og tilmeld dig via dette link:   https://kursus.bluegarden.dk/MELE/Event/3a5ccd7b-f9df-e711-80d1-005056bd4d07/  
0 0
Posted by
Top Kudoed Posts
Links