annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Recent topics

På dette kursus lærer du, hvad du skal vide om ferieloven, samt hvordan du håndterer feriefunktioner i Visma Løn og undgår fejl i lønbehandlingen. Kurset veksler mellem teori, debat og besvarelse af praktiske spørgsmål fra hverdagen.
Tak for din besked, Dorthe. Mads
Det er ved at være tid til at rydde op i vores kundedata. Det betyder, at jeres data, der er ældre end 5 år + indeværende år, vil blive blive slettet senest den 1. maj 2019. Hvis I ønsker, at vi gemmer jeres data før denne periode, er dette stadig muligt. Læs mere om, hvordan og hvornår I får gemt data udover standardperioden her:
Ferie skal afholdes i ferieåret, som løber fra den 1. maj til den 30. april. Vi vil derfor gerne gøre dig opmærksom på, at alle medarbejder skal varsles senest 1 måned før, at ferien begynder - med mindre at der er aftalt en kortere varsel i ansættelsesbrevet.
HejBECKAC Ja, jeg beklager vi er lidt bagud her. Jeg sørger for det kommer på inden så længe i en selvstændig artikel, men der er tale om 2 rettelser Saldi sidste lønkørsel Fravær i outlook Venlig hilsen Vicky Sørensen
Links