peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Laskun lähettäminen sähköpostitse Maventan kautta

Miten laskun saa lähetettyä asiakkaan sähköpostiin Maventan kautta?

5VASTAUSTA5
Highlighted

Viite: Laskun lähettäminen sähköpostitse Maventan kautta

(updated by Olli Hietala VISMA ‎23-04-2018 11:18 )

Maventa lähettää laskun asiakkaalle aina käyttäen laskuttajalle halvinta kanavaa. Palvelu tarkistaa laskutusasiakkaan y-tunnuksen perusteella löytyykö asiakkaalle verkkolaskuosoitetta. Jos verkkolaskuosoitetta ei löydy niin lasku menee asiakkaalle joko paperisena tai sähköpostitse.

Visma Nova Asiakaskortistossa sinun tulee määritellä asiakkaan yhteyshenkilölle sähköpostiosoite johon he haluavat vastaanottaa laskun. Kun kyseinen yhteyshenkilö on valittu laskulle viitteenne kenttään menee Maventan kautta lasku kyseisen henkilön sähköpostiin.

Kuva_3510.jpg
Kuvassa näkyvillä Visma Nova Asiakaskortiston pääruutu. Huomaa myös Laskutustapa osiossa valita asiakkaalle laskutustavaksi verkkolasku.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Viite: Laskun lähettäminen sähköpostitse Maventan kautta

Hei

siis vaikka laittaa sähköpostina, pitää valita verkkolasku, eikö söhköposti ? Jos asiakaskortiston takana asiakkaan lisätiedot /verkkolaskut välilehdellä on sähköpostiosoite ja valittu laskut sähköpostina eikö mene .

Highlighted

Vastaus: Viite: Laskun lähettäminen sähköpostitse Maventan kautta

Hei Aini,

 

Jos laskut lähetetään Maventan kautta eli AutoInvoice integraation kautta niin sitten laskutapa on aina verkkolasku. Maventan lähetykseen menee sähköpostiosoite asiakaskortiston yhteyshenkilön tiedoista kunhan kyseinen yhteyshenkilö on valittu laskulle viittenne-kenttään.

 

Jos laskutapa on Sähköposti niin sitten lasku lähetetään omasta sähköpostistanne Novan Ohjaustiedoissa tehtyjen sähköpostimääritysten mukaan. (SMTP ohje: https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-keskustelut/Sahkopostin-SMTP-maarittely-Novaan/m-p/34737?s...)

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Viite: Laskun lähettäminen sähköpostitse Maventan kautta

Hei,

onko tähän sähköpostilaskutukseen lisätty mahdollisuus että sähköpostilaskun mukana menee myös laskuun liitetyt liitteet? Aiemmin syksyllä ei ollut?

Highlighted

Vastaus: Viite: Laskun lähettäminen sähköpostitse Maventan kautta

Moi,

 

Jos tarkoitat laskuja joita lähetetään autoinvoicen kautta sähköpostiin niin kyllä menee laskun linkit mukana. Menee laskun kanssa samaan tiedostoon, eli ensin on lasku ja liite on siellä perässä.