Minun alueeni
Apu
Fihlman
CONTRIBUTOR **

Nimikelaji ostotilauksen rivinäkymään

tekijä Fihlman

Hei, Onko mahdollista saada nimikelaji näkymään ostotilaukselle? Taulukkomäärittelyn  kenttävalikosta en löytänyt sitä.

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Ja tietysti vaihtoehto jota meillä on käytetty MT-ohjelmassa: ostetaan Vismalta rivitallennussräätälöinti joka tuotetta lisättäessä tallentaa Varasto-ohjelmasta nimikelajitiedon /tai tekstin tai mitä halutaankin ostotilausrivin vapaasti käytettävissä oleviin INFO-kenttiin. INFO1 ja INFO3 on tarkotiettu 2000-merkkiselle tekstille ja INFO2 ja INFO4 voivat sitten pitää sisällään lukuja. 

PAITSI! Että minä en tiedä tukeeko Novan SaaS-ratkaisu räätälöityjä rivitallennuksia? Mutta mahdollista on moni asia ja ottamalla Vismaan yhteyttä he varmaan kertovat mahdollisuuksien rajat ja ennen kaikkea hintalaput. 

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Ei löydy ostotilauksen rivitiedoista. Jos se halutaan näkyville jollekin tulosteelle niin se onnistuu raporttiräätälöinnin kautta, ellei suoraan jo jossain raportilla ole. Ainakaan ostotilausvahvarissa ei suoraan ole varasto-taulua linkitettynä. Minkälaista tarvetta sille olisi? 

Fihlman
CONTRIBUTOR **

tekijä Fihlman

Ei tarvetta tulosteelle vaan, että tulisi näkyviin ostotilausta syötettäessä. Ei mikään "must" juttu, mutta olisi helpottanut meitä jos sellainen olisi ollut valmiina. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.