Minun alueeni
Apu

Virhetilanne 2147217864

tekijä Tiina Hiipakka

Laitoin Ostoreskontraan laskun ja koitin muuttaa tiliöintiä, niin en saanutkaan tilöityä sitä. Se näyttää aina virheilmoituksen “riviä ei voi paikantaa päivitystä varten..” ja seuraava virheilmoitus on 6160. Miten virhe korjataan?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tiina Hiipakka
VISMA

tekijä Tiina Hiipakka

Virhe “Riviä ei voi paikantaa…” johtuu siitä, että on yritetty muokata sellaista laskunriviä tai lisätä laskulle rivi, jolle ei ole tullut rivinumeroa.

Laskulle tulee ottaa rivi aina uusi rivi-painikkeesta, ei liikkua hiirellä tai nuolinäppäimillä silloin kun otetaan uusi rivi. Riveillä tulee olla aina rivinumero. Jos on muokattava sellaista riviä, jolta numero puuttuu, niin tulee ensin poistaa rivi ja tehdä se uudelleen.

Mikäli ei anna poistaa tositteelta riviä josta puuttuu rivinumero eli tosite on mennyt “jumiin”, täytyy tämä tosite poistaa, korjata numerosarjat ja tehdä tosite uudelleen.

Kannattaa palauttaa taulukkomäärittelyistä oletusarvot: Asetukset/Taulukkomäärittelyt/Oletukset- painike ja ohjelma kysyy palautetaanko oletusarvot ja tähän vastataan kyllä ja kirjaudutaan ohjelmaan uudelleen.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.