Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Visma.net Approval ja Upload -toiminto

tekijä Olli Hietala

Miten Visma.net Approvalissa olevan Upload -toiminnon saa käyttöön ja miten se toimii?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Visma.net Approvalin Upload toiminnon avulla asiakirjoja (pdf, jpg ja tif) saa lähetettyä reskontanhoitajan käsiteltäväksi suoraan Visma Document Centeriin. Tämä voi olla hyödyllistä tilanteissa joissa laskua tai muuta asiakirjaa ei ole mahdollista saada Autoinvoicen kautta vaan ainoastaan kuvana tai pdf-tiedostona.

Upload näkymän saa näkyviin lisäämällä käyttäjälle Visma.net Adminissa Document Uploader käyttöoikeuden.

Screenshot_86.png

Tämän jälkeen käyttäjälle tulee näkyviin Upload välilehti Approvalissa jonka kautta voi ladata kuvia omalta työasemalta suoraan Approvaliin josta ne siirretään Visma Document Centeriin "Lataa Asiakirjat" painiketta painamalla. Painiket tulee näkyviin sivun oikeaan alalaitaan. (Huom, jos sivuston zoomaus on suuri niin painike voi jäädä piiloon ja sivua pitää rullata hieman alaspäin)

 

Screenshot_87.png

Screenshot_88.png

 

Asiakirja lataantuu automaattisesti palvelusta Document Centeriin 'uudet asiakirjat' näkymään jossa reskontranhoitaja voi tulkita asiakirjan tiedot manuaalisesti ja kierrättää sen normaalin yrityksen prosessin mukaisesti.

 

Asiakirjan pitäisi näkyä DC:ssä kun Upload History -välilehdellä näkyy Vastaanotettu sekä Asiakastunnus- tiedot. Asiakastunnus on DC:n asiakirjatunnus.

 

Screenshot_89.png

    

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.