peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Olli Hietala
VISMA

Visma.net AutoInvoice - Miten lasku pakotetaan tulostuspalveluun tai sähköpostiin Novasta?

tekijä Olli Hietala

Miten lasku pakotetaan tulostuspalveluun tai sähköpostiin Novasta kun käytössä on Visma.net AutoInvoice (Maventa) verkkolaskuoperaattori?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎02-07-2021 09:48 tekijä Olli Hietala VISMA )

Huom! Jotta lasku menee tulostukseen tai sähköpostiin pitää tulostuspalvelu / sähköpostilähetys olla käytössä. AutoInvoicen asetuksia pääset muokkaamaan Nova Laskutuksen AutoInvoice-näkymästä Asetukset-valikon kautta.

 

Kuva_7322.jpgKuva_7321.jpg

 

LASKUN PAKOTUS TULOSTUKSEEN AUTOINVOICEN KAUTTA:

Jos haluat pakottaa asiakkaan laskun tulostuspalveluun verkkolaskuosoitteen ohi, tulee sinun korvata Nova Asiakaskortistossa verkkolaskuosoite sanalla PRINT. Tällöin lasku lähtee kyseiselle vastaanottajalle postitse, vaikka Maventasta löytyisikin vastaanottajalle verkkolaskuosoite.

 

LASKUN PAKOTUS SÄHKÖPOSTIIN AUTOINVOICEN KAUTTA (Huom! Toimii vain Finvoice 2.01 tai sitä uudemmissa Finvoice-muodoissa):

Jos haluat pakottaa asiakkaan laskun tulostuspalveluun verkkolaskuosoitteen ohi, tulee sinun korvata Nova Asiakaskortistossa verkkolaskuosoite sanalla EMAIL. Tällöin lasku lähtee kyseiselle vastaanottajalle sähköpostiin, vaikka Maventasta löytyisikin vastaanottajalle verkkolaskuosoite.

 

Sähköpostiosoite haetaan Nova Asiakaskortilla olevalta yhteyshenkilöltä ja se tulee olla valittuna Nova Laskutuksessa Viitteenne- kentässä.

 

Tässä esimerkki asiakaskortista jossa lasku pakotetaan sähköpostiin:

Kuva_7229.jpg

 

Yhteyshenkilö tulee valita laskulle suurennuslasin kautta jotta sähköpostiosoite on mukana laskuaineistossa verkkolaskua lähetettäessä.

Screenshot_139.png