avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Kontroll av trafiktillstånd mot BKY

27-10-2020 09:42
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 661 Visningar

Ny funktion i TransPA för er som använder behörighetskontroll (BKY), är att ni numera kan kontrollera trafiktillstånd hos era underleverantörer. Tjänsten har funnits länge hos BKY men gör i och med denna förändring att vi har fullt stöd för hela behörighetskontrollen även i TransPA, och att du känna dig trygg i att alla förare och alla underleverantörer har de behörigheter och tillstånd som krävs. På samma sätt som med förare har du alltid koll på vilka som kontrolleras och larm om någon förändring skulle inträffa, på e-post, SMS och inuti TransPA.

Tänk på att ni måste söka medgivande för trafiktillstånd hos BKY för att tjänsten ska komma igång. 

 

Funktionen aktiveras på samma plats som resten av behörighetskontrollen, d v s under Säkerhet - Behörighetskontroll, och det enda du behöver göra är att bocka för vilken bransch och notera organisationsnummer för era underleverantörer, 10 siffror utan bindestreck,vid enskild firma 12 siffror och därefter trycker Enter, alltså ett organisationsnummer per rad. 

image.png

Vilka arbetsledare som informeras/larmas är detsamma för tjänsten i övrigt, så om du är nöjd med inställningarna där är det bara att spara.

 

i denna artikel kan ni läsa mer om hur ni kommer igång med BKY

Medverkande