avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 304 Visningar

I TransPA kan ni lägga upp era stationsorter. Det blir ett sorteringsbegrepp som hjälper er att typiskt definiera er personal och fordon. Era passmallar som används när ni planerar er personal är också skapade utifrån vilken stationsort de tillhör. När ni satt upp era stationsorter och tilldelat dem så kommer ni få möjlighet att få ut värdefull statistik utifrån just stationsorten i flera av våra rapporter. Ni kommer också märka att kalendern ger er en tydligare vy då ni kan välja att visa personal som hör till en viss stationsort och dölja övriga t ex.

Ni hanterar era stationsorter i register - stationsorter.

 

image.png

Lägg till stationsort genom att klicka på plustecknet.

image.png

Skriv in uppgifterna och spara på bocken. Uppgifterna om mobilnr och larmnummer kan användas ihop med funktionen att få larm via sms när personal inte har påbörjat sitt arbetspass.

 

I nästa steg - gå över era fordon, anställda och era passmallar så de blir tilldelade med rätt stationsort så kommer ni ha god hjälp av funktionen.

image.png

 

Skulle ni få någon förändring där ni helt byter stationsort helt kan ni göra den ej aktiv så döljs den med åtgärderna nedan. Glöm då inte att se över de berörda anställda, fordonen och passmallarna så de tilldelas en ny eller befintlig aktiv stationsort.

 

image.png

 

Medverkande