avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips i Mamut One

Sorter etter:
Sist oppdatert av Andreas Myrgren VISMA ‎30-08-2019 10:49
Med tilleggsproduktet  Mamut Enterprise Partner Web  er det mulig å gi kunder pålogging til nettstedet og egne rabatter. Her kan du lese mer om rabatter når du har dette tilleggsproduktet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎03-06-2019 15:40
 Ønsker du enklere, mer effektiv og rimeligere drift av din forretningsprogramvare? Med Mamut Application Hosting får du en sikker og fleksibel løsning for tilgang til din Mamut One-løsning og Microsoft Office via Internett.   Mamut Application Hosting Mamut Application Hosting er utviklet for små og mellomstore virksomheter som ønsker fleksibilitet til fritt å velge hvor, hvordan og når man ønsker å jobbe – uten å måtte investere i egen infrastruktur. I praksis fungerer løsningen ved at brukerne logger seg på en nettside, og brukeropplevelsen er tilsvarende som å bruke en lokalt installert versjon av Mamut eller Microsoft Office. Les mer om Mamut Application Hosting
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎03-06-2019 15:17
 Visma.net Byrå er ett nettbasert verktøy for internadministrasjon som gir ditt regnskapsbyrå muligheten for økt lønnsomhet. Ved å bruke dette verktøyet kan medarbeiderne yte sitt aller beste, som igjen sikrer at ledelsen kan ta riktige beslutninger basert på et bedre grunnlag.   Visma.net Byrå er ett nettbasert verktøy for internadministrasjon som gir ditt regnskapsbyrå muligheten for økt lønnsomhet. Ved å bruke dette verktøyet kan medarbeiderne yte sitt aller beste, som igjen sikrer at ledelsen kan ta riktige beslutninger basert på et bedre grunnlag. Visma.net Byrå Visma.net Byrå - skybasert bransjeløsning for det moderne regnskapsbyrå: Integrert   - fakturere med Mamut One Regnskapsfører Nettbasert   - all dokumentasjon, e-post og notater på ett sted, alltid tilgjengelig Full kontroll   - oversikt over oppgaver som er gjort og hva som gjenstår Sikkert   - all kundedata blir kryptert og kontinuerlig sikkerhetskopiert Enkelt   - intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for alle å komme i gang For mer informasjon ring 23 20 35 90 eller   klikk her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av MariusS VISMA ‎21-03-2019 10:44
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎24-01-2019 16:51
 Bruk vår mobil-app, Visma Mobile Scanner, til å ta bilder av kvitteringer og fakturaer - og send dem digitalt til ditt Mamut-program for kobling mot bilag og lønn.   Mobil-app Mamut Mobile Scanner er en egen mobil-app som gjør det mulig for deg å ta bilder av kvitteringer og fakturaer, lagre dem og sende dem digitalt til din Mamut. Denne funksjonaliteten gjør det enkelt for deg å lagre visuell dokumentasjon av regnskap og lønnstransaksjoner, og reduserer jobben med å koble dokumenter og filer til bilag. I tillegg reduseres behovet for en tredjepartsintegrasjon. Ta bilde - koble det mot bilag Fra ditt Mamut-program kan du nå invitere brukere til å laste ned en enkel applikasjon for smarttelefoner (gjelder iPhone og Android). Brukerne kan da ta bilde av en kvittering/faktura, legge til en kommentar og overføre den via en skytjeneste. Dokumentet vil da bli synlig i Mamut og kan kobles mot bilag/lønnsregistrering. Enkel innsamling av informasjon! Etter at bildet har blitt koblet opp mot transaksjonene, blir det synlig i regnskapsmodulen og i lønnshistorikken - og kan brukes til å bedre forstå de økonomiske dataene.  Dette gir lønn- og regnskapsbrukere en enklere måte å samarbeide med andre personer i organisasjonen på; rapporteringen blir mer nøyaktig og de kan samle inn informasjonen raskere.   Hvordan aktivere Mamut Mobile Scanner Hvordan bruke Mamut Mobile Scanner  Mamut Mobile Scanner er tilgjengelig fra og med versjon 17 av Mamut.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎23-01-2019 17:50
Hold kontaktinformasjonen alltid oppdatert og sikre deg mot dårlige betalere! Med tjenesten Visma Kredittopplysning oppdateres dine kontakter helt automatisk og du kan foreta en kredittsjekk for å redusere risikoen for tap.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎17-10-2018 12:39
Mamut Kunde- og Partnerweb gir deg utvidet funksjonalitet i netthandelsmodulen til Mamut One.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎21-09-2018 15:11
 Visma eFaktura - for sending og mottak av elektroniske fakturaer. Visma eFaktura  Tjenesten inneholder både sending, mottak og konvertering av elektronisk faktura og kreditnota. Den har støtte for en rekke internasjonale og nasjonale formater, deriblant E2B som er godt utbredt i privat næringsliv, og EHF (Elektronisk Handels Format) som er den standarden som gjelder for det offentlige samt B2C som er eFaktura til en forbrukerkundes/privatpersons nettbank. Fordeler med Visma eFaktura: Du slipper prosessen med utskrift, pakking og porto på faktura/kreditnota Faktura/Kreditnota kommer raskere frem til mottager Ingen åpning av post, skanning og OCR tolkning ved mottak av eFaktura eFaktura kan leses direkte inn i kjøpers økonomisystem Løsningen støtter også sending av vedlegg til faktura/kreditnota Kan leveres til privatkunders nettbank med ferdigutfylt informasjon Se hvordan du kan aktivere den nye AutoInvoice-løsningen i Mamut her  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎10-07-2018 16:00
 I nettbutikken din har du mulighet til å sette opp betaling via Nets Netaxept. For å kunne gjøre dette kreves tilleggslisensen Mamut Nets Netaxept. 
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips