avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ansatt som savner sine kredittkorttransaksjoner

12-08-2014 18:05 (Sist oppdatert 01-08-2018)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1352 Visninger

Har du en/noen ansatte som savner sine kredittkorttransaksjoner i Visma.net Expense? Da kan dere sjekke følgende:

- Om ansatt/bruker har brukt kortet en periode og ingen transer dukker opp i Expense, kontakt kortselskapet og sjekk at kortet er registrert korrekt hos dem. Brukers ansattnr MÅ registreres hos kortselskapet (det er knytningen), og det viser seg dessverre at det ikke alltid blir gjort  (om dere overfører ansatte fra Visma Lønn, er det ansattnr de har der). Organisasjonsnummeret som kredittkortselskapet sender inn på, må være det samme som er registrert i Visma.net.

- Sjekk at bruker har lett etter transaksjonene rett sted! Knappen "Kredittkort" dukker kun opp under fanen "Utlegg" i det man er inne og fører en reiseregning  

- Forsikre deg om at riktig kort er brukt! Det hender bruker i farten har anvendt et annet kort enn det som er knyttet opp mot Expense  

Det er ingen ting verken dere sentralt eller bruker skal gjøre i Expense for at transaksjonene vises i løsningen. Alt er basert på at dere har bedt kredittkortselskapet levere transaksjoner til Visma.net Expense og at de har lagt inn ansattnr på samtlige ansatte/brukere og at organisasjonsnr. i filen er det samme som ligger i Visma.net.  

Expense er åpen for å motta helt private kredittkort, da er det bruker selv som må knytte kortet sitt opp mot Visma.net Expense i sin "nettbank".

 

Når ovenstående er gjort og kort transaksjonene fortsatt ikke er tilgjengelig må Visma support ha informasjon om "filnavn" og dato for når denne filen er sendt oss. Vi trenger også ansattnr. og beløp som savnes.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips